Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

BAMBINO

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

BAMBINO

Bambino

Bambino lager baby- og barnetilbehør. Bambino, til tross for det italienske lydende navnet, kommer fra Sør-Afrika. Alle produktene er testet og sertifisert, ettersom sikkerhet og kvalitet er høyeste prioritet for Bambino.

Høykvalitets baby produkter

Bambino sikrer at all lovgivning om sikkerhetskrav overholdes, fra produktdesign, materialer og teknisk utvikling av produktene. Ved å teste produktene hele tiden, sikrer Bambino at hvert produkt er av høyeste kvalitet.

Tilbehør til babyer og barn

Bambino lager mange deilige produkter for barn. Bambino lager diverse produkter som f. eks bilseter, barnevogner og barnestoler. Men også tilbehør som du bruker i hverdagen for de små. Disse inkluderer biteringer, smukker, neglesaks, babyflasker og forkler til barn. Ja, alt mulig som du ikke kan leve uten når du har en baby hjemme.

Bestikk og service for barn fra Bambino

Bambino har laget praktisk og ikke minst fint bestikk og servise for babyer og barn. Du kan blant annet finne fine tut-kopper for de aller minste, i forskjellige farger og med forskjellige ergonomiske håndtak, som gjør det enkelt for den lille å holde koppen. Du kan også finne tallerkner som kan sitte fast på bordet med en sugekopp, slik at barnet ikke kan kaste det. Den er tilgjengelig i flere farger, både for gutter og jenter.

Bambino har også flere typer bestikk å velge mellom. Alt fra skjeer for de yngste, til kniver og gaffler til de litt større som kan spise seg selv. De er selvsagt alle ergonomisk anlagt, så det er enkelt for barn å holde fast i dem. Bambino har også laget en av de mest praktiske spise-smekkene for barn i hard plast med en frontlomme som fanger rester og andre ting.

Billig tilbehør til barn

Bambino har, med andre ord ryggen din, når det gjelder tilbehø, bestikk og servise til barn. Du finner det billig her på nettstedet. Hvis du bestiller det før kl 15, har du det etter 1-2 dager.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus