Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

BEAUTY FORMULAS

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

BEAUTY FORMULAS

Beauty Formulas

Beauty Fomulas er et merke under Drammock International Ltd, etablert i 1984 i Nord-England. Her foregår også produksjon, oppbevaring, lagring og distribusjon.

Produktene selges fra Nord-England og  til mer enn 55 land over hele verden. Produktutvalget hos Drammock inkluderer fotpleie, hudpleie, kullprodukter, munnhygiene og feminine produkter, som selvsagt alle oppfyller EU-standarder.

Formlene er hudvennlige og trenger dypt inn i huden for å oppnå best mulig resultat. Beauty Formulas lager ansiktsrensemidler, ansiktsskrubb, dusjgels, balsam, fotpleie og hånd- og kroppspleie. Fra veldig problemspesifikke til generelle problemer.

Charcoal maske

Beauty Formulas er spesielt kjent for sine produkter med aktivt kull. Spesielt har ansiktsmasker med kull blitt populært, og her har Beauty Formulas laget flere forskjellige ting, blant annet en kull- og leiremaske, en kjølig ansiktsskrubb, et kjølig ansiktsrenser og en renseklut med kull.

Aktivt kull i hudpleie

Men hvorfor har det blitt så populært med aktivt kull i hudpleie? Aktivt kull har lenge vært brukt i farmasøytisk industri til å "detoxe" mot forgiftning, da kjemikaliene binder seg til kullet og dermed trenges ut. Det er også mange som bruker aktivt kull i smoothies osv, for å detoxe kroppen. Når det gjelder hudpleie, er aktivt kull godt egnet til å redusere porer og rense i dybden, da urenheter binder seg til kullet og dermed kommer ut. De fleste Black Masks inneholder derfor aktivt kull. Kull er også bra for å pleie fet hud og for å bekjempe akne.

Ansiktskrubb

Hvis du ikke ønsker kull i hudpleien, kan vi også tilby andre produkter fra Beauty Formulas. Varemerket har laget mange andre produkter, inkludert ansiktsskrubber som ikke bare lukter godt, men kan også gjøre underverker for huden din. Du kan finne ansiktsskrubber med aprikos, honning, mandler, agurk og avokado.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus