Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

BEAUTY FORMULAS

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

BEAUTY FORMULAS

Beauty Formulas

Beauty Fomulas er et merke under Drammock International Ltd, etablert i 1984 i Nord-England. Her foregår også produksjon, oppbevaring, lagring og distribusjon.

Produktene selges herfra til mer enn 55 land over hele verden. Produktutvalget hos Drammock inkluderer fotpleie, hudpleie, karbonprodukter, munnhygiene og feminine produkter, som selvsagt alle oppfyller EU-standarder.

Formlene er hudvennlige og trenger dypt inn i huden for å oppnå best mulig resultat. Beauty Formulas lager ansiktsrensemidler, ansiktsskrubb, dusjgels, balsam, fotpleie og hånd- og kroppspleie. Faktisk, fra veldig problem-spesifikk pleie til vanlige problemer.

Charcoal maske

Beauty Formulas er spesielt kjent for sine produkter med aktivert karbon. Spesielt har ansiktsmasker med kull blitt populært, og her har Beauty Formulas laget flere forskjellige ting, blant annet en kull- og leiremaske, en kjølig ansiktsskrubb, et kjølig ansiktsrenser og en renseklut med kull.

Aktivt karbon i hudpleiem

Men hvorfor har det blitt så populært med aktivert karbon i hudpleie i det hele tatt? Aktivert karbon har lenge vært brukt i farmasøytisk industri til å "detoxe" mot forgiftning, da kjemikaliene binder seg til karboney og dermed trenges ut. Det er også mange som bruker aktivert karbon i smoothies osv, for å detoxe kroppen. Når det gjelder hudpleie, er aktivt karbon godt til å redusere porene og rense i dybden, da urenheter binder seg til karbonet og dermed kommer ut. I de fleste svarte maskerne er det derfor også med aktivert karbon. Karbon er også bra for å ta vare på fet hud og for å bekjempe akne.

Ansikts Scrubs

Men hvis du ikke er interessert i hudpleie, kan vi også tilby andre produkter fra Beauty Formulas som ikke inneholder karbon. Varemerket har laget mange andre produkter, inkludert ansiktsskrubber som ikke bare lukter godt, men kan også gjøre underverk for huden din. Du kan finne ansiktsskrubber med aprikos, honning, mandler, agurk og avokado.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.