Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

BENEFIT

Benefit PÅ VEI TIL LAGERET

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

BENEFIT

Benefit

Benefit Cosmetics har på rekordtid blitt et av de mest hypede makeupmerker på markedet og atskillige av Benefits makeupprodukter er å finne på listen over makeupartistenes favorittmakeup. Benefit San Francisco er et superkult og annerledes makeupmerke med en retro og tegneserieaktig design. Blant favorittene fra Benefit kan vi blant annet nevne de populære mascaraene fra Benefit, mascaraserien They’re real, som gir fantastisk volum til vippene, samt den mye hypede Benefit Roller Lash Mascara, som raskt blir revet vekk fra hyllene. 

Hvor kan man kjøpe Benefit i Norge?

Den svært moderne trenden med å fremheve og gjøre litt ekstra ut av sine øyenbryn, har også vært medvirkende til Benefit Cosmetics enorme suksess. Benefit har skapt øyenbryn-serien Benefit Gimme Brow som er øyenbrynsmascara som du kan bruke til å tegne opp og markere øyenbrynene dine med. Benefit makeup er ikke så lett tilgjengelig i Norge, men på Luxplus.no har vi samlet alle Benefits bestsellers, slik at også nordmenn kan ha mulighet til å få tak i de mange gode Benefit-produktene. 

Hvilke Benefit makeup-produkter er best?

Mange bloggere og youtubere roser de fantastiske bestselgerproduktene fra Benefit. Blant youtubere og beautybloggere er merket Benefit nesten ikke til å komme utenom. Den populære øyenbrynsmascaraen Gimme Brow, den veldig gode og dekkende primeren Stay don’t Stray, den ikoniske og kanskje verdens beste primer: The POREfessional Primer, og så må man heller ikke glemme High Beam Highligter, eller den lekre Hoola Bronzing Powder. Det er helt vilt mange ikoniske makeup-produkter Benefit har gitt oss. Da er det kanskje ikke så merkelig at så mange andre makeupmerker har latt seg inspirere av makupfavorittene fra Benefit og at Benefit-kopier er å finne overalt. Om du gjerne vil følge med på trender og ha de beste makeupmerkene, så få deg en eller flere av bestselgerne til Benefit makeup i din samling. 

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus