Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

BIELENDA

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

BIELENDA

Bielenda

Bielenda Natural Cosmetics ble etablert i 1990 og produserer høykvalitets sminke og skjønnhets- og hårprodukter basert på naturlige ingredienser.

Selskapet har over 400 produkter av topp kvalitet, og som er rettet mot både vanlige forbrukere og profesjonelle frisører over hele verden. Bielenda er flittig en trendsetter på et marked hvor forbrukernes smak og holdninger kan forandres fra en dag til den neste.

Hudpleie utviklet av spesialister

Bielenda kombinerer vegetabilske ingredienser med den nyeste teknologien i sine produkter. Dette skaper høykvalitetsprodukter som oppfyller alle strenge krav til kvalitet og sikkerhet.

Bielenda har sitt eget Research Center, hvor produktene blir utviklet basert på avanserte formler. Forskningen og utviklingen foregår i nært samarbeid med spesialister og dermatologer, som med stor lidenskap forvandler deres kunnskap om til produkter som kommer vår hud og hår til gode.

Bielenda arbeider ut fra noen svært grunnleggende verdier, som blant handler om å utnytte synergien mellom natur og vitenskap. Så de bruker det beste fra naturen i produktene sine. I tillegg jobber de med å lage produkter av høy kvalitet til en rimelig pris, slik at hud og hårpleie er tilgjengelig for alle.

Billige ansiktsmasker du ikke kan unnvære

Noen av Bielendas kjerneprodukter er deres ansiktsmasker, som kommer i alle nyanser og alle typer hudtyper. Også her er Bielenda en trendsetter, og har blant annet utviklet ansiktsmasker med nanopartikler, som aktivt trenger inn og renser huden i dybden, slik at huden bedre tar imot serum- og ansiktskrem etterpå.

I tillegg har Bielenda laget ansiktsmasker med aktive ingredienser som går inn og pleier helt spesifikke problemområder. For eksempel kan du finne masker som er ekstra fuktighetsgivende, for en hud med fine linjer som er dehydrert eller en hud som bare trenger å bli frisket opp litt.

Under hvert et enkelt produkt kan du lese mer om hva det spesifikke produkt kan gjøre og hvilken type hud eller hår produktet er spesielt godt for.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus