Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

BRITNEY SPEARS

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

BRITNEY SPEARS

Britney Spears

Britney Spears brøt gjennom med den store hitten "Baby One More Time" i 1999, og har siden det vært en av verdens største popsangere. Hun har stått vak utallige pophits, og har til og med også vært sammen med Justin Timberlake i flere år. Hun har vært på forsiden av verdens magasiner, dessverre også på grunn av ulike skandaler.

Parfymer fra popidolet BRITNEY SPEARS

Som mange av de største stjernene har Britney Spears også sitt egen parfyme-merke, som har vist seg å være svært populær, særlig blant yngre jenter. Blant Britney Spears' parfymer, er det fire forskjellige parfyme-serier å velge mellom, Believe, Fantasy, Radiance and Curious. Britney Spears parfymer er alle søte, lyse og lette i duften, og kommer i vakre feminine flasker som passer inn på en hver jentes rom.

Britney Spears parfymer er tilgjengelige i både Eau de Parfum og Eau de Toilette-versjoner. Den første parfymen Britney Spears laget var Curious EDP som ble lansert i 2004. Den har et fruktig preg, blandet med blomster og vanilje. Etterpå fulgte Britney Spears opp med Fantasy EDP, som lukter av jasminblomster, kiwi og hvit sjokolade. Parfymene ble raskt bestselgere, og siden det har mange nye dufter med preg av de opprinnelige parfyene blitt lagt til.

Britney Spears lanserte deretter parfymen Believe EDP, som kom ut i 2007, og er en litt mer moden duft som lukter av guava frukt og mandarin blandet med et preg av tulipanduft. Britney Spears har også laget Radiance-serien, som har et grunnleggende preg av røde bær, jasmin og iris samt et preg av appelsin.

Britney Spears gaveeske

Duftene kommer også i flotte gaveesker, som er den perfekte gave til tenåringsjenta eller Britney-fanen. I gaveeksene er det f.eks. shower-gels, bodylotion, miniatyr-parfymer eller lip-gloss som komplimenterer parfymen, og selvfølgelig alt kommer i en flott gaveeske.

Britney Spears lanserer nye parfymer hvert år, og den nyeste er Fantasy parfymen i en ny utgave, Fantasy Intimate Edition, som er spesielt laget for å komplimentere Britney's undertøyskolleksjon. The Intimate Britney Spears fra den danske undertøyskjeden Change.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.