Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

BURBERRY

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden av medlemskapet er gratis (deretter kr 99 / mnd) og du kan si opp når det passer deg. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

BURBERRY

Burberry
Burberry er et britisk luksus motehus, som dateres helt tilbake til 1856 da Thomas Burberry begynte å produsere regnjakker. I 1901 ble den berømte Burberry ridder tilført logoen og i 1911 var det Burberry som sørget for påkledningen til Roald Amundsen, det første mennesket på Sydpolen. De mest kjente Burberry parfymer og dufter er Burberry Body, Burberry Brit, Burberry London og Burberry Classic.
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.