Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

CLATRONIC

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

CLATRONIC

Clatronic

Clatronic er et tysk merke innen elektronikk og utstyr til hjemmet og husholdningen. De mange elektroniske artiklene fra Clatronic er perfekte for de som vil ha smart utstyr til kjøkkenet og husholdningen. Blant utvalget av Clatronic-produkter finner du alt fra en Clatronic kjøkkenvekt som veier nøyaktig og raskt når du skal bake, vaffeljern, muffin-makers og sukkerspinn-maskiner som gjør det morsomt å leke på kjøkkenet og lage deilige snacks og gode desserter, muligens. med barna dine.

Clatronic kan også gjøre annet enn å produsere kjøkkenutstyr. I Clatronic-serien finner du også produkter og utstyr til personlig pleie som f.eks Clatronic hårtrimmersett med forskjellige lenge klippehoder, en nese hårtrimmer for å fjerne irriterende hår i nesen, manikyr og pedikyr-sett til å pleie og skjemme bort hender og føtter eller på samme måte en Clatronic fotmassasje-enhet som kan massere føttene og få deg å slappe helt av.

I avdelingen for kjøkkenutstyr fra Clatronic finner du uunnværlige og rimelige produkter som en Clatronic peppekvern, et blender-sett med visp og blender, en kaffekvern som enkelt kverner kaffebønner og sikrer deg en optimal kaffesmak. Du kan også finne en billig juicepress fra Clatronic, slik at du kan lage deilige og sunne smoothies og juice for deg og din familie selv.

Billig elektronikk og kjøkkenutstyr

Det er ikke nødvendig å betale en formue for elektronikk og kjøkkenutstyr. Med Clatronic får du god kvalitet som varer lenge, og med et produkt fra Clatronic får du ekstra mye for pengene. Legg merke til hvordan vi har presset prisen på Clatronic-produktene helt ned. Hvis du er på utkikk etter et godt produkt til hjemmet eller en god gaveidé, må du klikke til Clatronic-merket. Gjør hverdagen eller festen din litt morsommere med en billig popcorn maskin eller en sukkerspinn-maskin fra Clatronic. Det må krydre stemningen og få deg selv, din familie og venner i godt humør.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus