Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

DAILY DEFENSE

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

DAILY DEFENSE

Daily Defense
Daily Defense er billig hårpleie for både kvinner og menn.
Daily Defense lager sjampo, balsam og hårbehandling og de mange forskjellige Daily Defense-hårpleieprodukter har blitt spesielt populære for sine mange deilige ingredienser og særlige oppmyknende, fuktighetsgivende omsorg for tørt og skadet hår.
Blant utvalget av gode, billige daglige sjampoer fra Daily Defense finner du sjampo med ingredienser som Macadamia Oil, Keratin, Shea Butter, Almond Oil, Argan Oil, kokos og grønt eple. De spesielt utvalgte ingrediensene trer inn i håret og gjør din daglige hårrutine til ren glede.
The Daily Defense hårpleiemerkevaren har også laget en serie med leave-in hårkurer som må masseres inn i håret og trekker i ca. 3 minutter før du kan skylle håret ditt igjen. Daglig forsvar 3 minutters leave-in behandling er en herlig behandling med shea butter og mandelolje som mykner håret og gjør det enkelt å gre ut etterpå.

Daily Defense er rimelige hårprodukter som er gode for både menn og kvinner. De billige shampoene, balsamene, conditioners og Daily Defence-hårkurene er tilgjengelige i ulike serier med ingredienser som er super hotte og trendy når det gjelder moderne hårpleie.
Du kan få Daily Defense til en superbillig pris, og dermed spare mye penger på ditt månedlige kjøp av hårpleieprodukter. De mange forskjellige sjampoene, balsamene og hårmaskene er alle skapt ut fra en visjon om at god hårpleie skal være tilgjengelig for alle, og produktene er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser, avhengig av hvor mye du trenger. Det spesielle med Daily Defense er de mange gode ingrediensene som macadamiaolje, shea butter, arganolje, kokosnøttolje og mye mer som gjør håret strålende glansfult, men også de unike parfymene som gjør at håret luktende veldig godt.
Daily Defense har spredt seg til å bli et svært populært hårpleiemerke i mange deler av verden, og man har først prøvd et Daily Defense-hårprodukter, forstår man hvorfor.
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus