Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

DERMAV10

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

DERMAV10

DermaV10

<p>DermaV10 er et engelsk skjønnhetsmerke som produserer sminke- og skjønnhets- og hudpleieprodukter under mottoet: Love yourself for less. Konseptet bak DermaV10 er å designe hudpleieprodukter som er rettet mot kvinner som ikke bare går opp i hvilke skjønnhetsprodukter de inneholder, men også har en holdning til hva slike produkter skal koste. Produktene fra Derma V10 er alle laget i høy kvalitet, og DermaV10s bestselgere har allerede blitt kjent og vurdert av bloggere og skjønnhetseksperter over hele verden, som alle er spesielt imponert over den gode kvaliteten til DermaV10's kremer.</p><h3>Hudpleieprodukter med kultstatus</h3><p>Og nettopp kvalitetsbevisstheten er en faktor som DermaV10 har bygget selskapet rundt. Å produsere produkter av høy kvalitet, som realiseres ved alltid å holde øye med om produksjonen oppfyller deres høye krav. En annen viktig faktor for DermaV10 er å produsere produkter for å som alle kan ha råd til. Prisen, som de selv sier, er så god at deres kunder er så gode til å markedsføre sine produkter at de kan spare mye penger på markedsføring. Og dette er nettopp denne munn-til-munnhistorien som på rekordtid har spredd kunnskapen om DermaV10 over hele verden og skap et kultprodukt blant de mange hudpleie-, hårfarge-, sminke-, anti-aging og hårpleieprodukter.</p><h3>BILLIG DERMAV10</h3><p>Deres utvalg er svært bredt, og det er klart at DermaV10 ønsker å dekke et bredt behov for kunder. Sortimentet inkluderer bodylotion, ansiktskrem, neglelakkfjerner, øyekrem, hårfarge, glidemiddel, stylingprodukter for hår, serum, mascara og ansiktsmasker og mye, mye mer. Folkene bak Dermav10 tenker alltid på noe nytt, og de mange fansene venter hele tiden på å oppleve hvilket nye produkt som vil oppnå kultstatus.
Alt dette og mye mer, selvfølgelig, har vi også hos Luxplus. Du kan kjøpe produkter med store besparelser, så DermaV10 blir enda billigere enn det allerede er.
DermaV10 har ikke blitt testet på dyr.</p><h3>DERMAV10 RESCUE OIL</h3><p>En av våre bestselgende produkter fra DermaV10 er deres Rescue Oil, som er tilgjengelig i flere størrelser. Rescue Oil er en olje for kroppen som er ideell for å redusere synlige arr og strekkmerker. Rescue Oil inneholder blant annet vitamin E, mandel og ferskenolje. Den kan også brukes som massasjeolje, eller for en veldig tørr eller solskadet hud.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.