Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

DERMAV10

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

DERMAV10

DermaV10

DermaV10 er et engelsk skjønnhetsmerke som produserer hudpleie og makeup- og skjønnhetsprodukter under mottoet Love Yourself For Less. Konseptet bak DermaV10 er å lage hudpleieprodukter som henvender seg til kvinner som bryr seg både om kvalitet og pris. Alle produktene fra DermaV10 er av høy kvalitet og DermaV10s bestselgere er allerede blitt kjent og anmeldt av bloggere og skjønnhetseksperter verden over, og alle er spesielt imponert over den gode kvaliteten på DermaV10s kremer. 

Hudpleieprodukter med kultstatus

Kvalitetsbevissthet er en faktor som DermaV10 har bygget virksomheden opp rundt. Å produsere produkter av høy kvalitet realiseres gjennom å holde et ekstra godt øye med på produksjonen og se til at den lever opp til de høye kravene som er satt. En annen viktig faktor for DermaV10 er å produsere produkter som er tilgjengelige for alle. En prisfaktor som DermaV10 selv sier skyldes at kundene er så gode til å reklamere for produktene deres, at de sparer masse penger på markedsføring. Og det er nettopp denne munn-til-munn fortellingen som på rekordtid har gjort kjennskapet til DermaV10 utbredt på verdensplan og skapt kultprodukter blant de mange produktene innen hudpleie, hårfarge, makeup, anti-aging og hårpleie. 

DERMAV10 er billig

DermaV10 sitt utvalg er stort, og det er tydelig at DermaV10  gjerne vil dekke et behov hos kundene. Sortimentet består blant annet av bodylotion, ansiktskremer, neglelakkfjerner, øyenkremer, hårfarge, glidekrem, stylingprodukter til håret, serum, mascara, ansiktsmasker, og mye, mye mer. Folkene bak DermaV10  pønsker alltid på noe nytt og de mange tilhengerne av merket venter hele tiden på hvilket nytt produkt som vil oppnå kultstatus. Alt det og mye mer har vi naturligvis også hos Luxplus. Du kan spare mange penger på å kjøpe produktene på vår side, slik at produktene fra DermaV10  blir enda billigere enn de var fra før av. DermaV10 er ikke testet på dyr.

DERMAV10 RESCUE OIL

Et av DermaV10s bestselgende produkter er Resque Oil, som er en olje til kroppen og som egner seg perfekt til å redusere synlige arr og strekkmerker. Resque Oil inneholder blant annet E-vitamin og mandel- og ferskenolje. Den kan dessuten brukes som massasjeolje, eller til meget tørr eller solskadet hud. 

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus