Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

DETTOL

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

DETTOL

Dettol
Dettol begynte suksessen sin for over 80 år siden på sykehus hvor effektive Dettol-såper og antibakterielle sprayer hindret bakterier og sykdommer fra å spre seg. Og i dag er Dettol fortsatt ledende i kampen mot bakterier, virus og smittsomme sykdommer. I samarbeid med eksperter og helsepersonell-foreninger har Dettol forsøkt å skape de beste rengjøringsproduktene på markedet.
Hvis du vil gjøre ditt hjem så rent som mulig og dermed sikre at du og din familie kommer trygt gjennom kulde- og influensasesongen, velger du Dettol-produkter til din rengjøring.

Dettols antibakterielle såper, rengjøringssprayer og rengjøringsservietter

Dettol har skapt rengjøringsprodukter til alle rommene i huset. Enten du vil at toalettet og baded skal være strålende rent, eller kjøkkenet ditt må rengjøres ordentlig, har Dettol spray og såper som du trenger. Men i tillegg til å vaske overflatene rent og gjøre hjemmet ditt pent, inneholder Dettols vaskemiddel også bakteriedrepende ingredienser som tørker ut bakteriene i hjemmet ditt.

Vaskemiddel med antibakteriell effekt fra Dettol

Spesielt kjent er Dettol Power and Pure-serien med sprayer og rengjøringsmidler som dreper 99,9% av bakteriene på alle hjemmets overflatter. Dettol Power og Pure-rengjøringsmidlene er også tilgjengelige som kluter, dvs. rengjøringsservietter som du kan bruke til å tørke av skitne overflater. Dettol Power og Pure wipes og spray er spesielt egnet på toalettet hvor uønskede bakterier har en tendens til å samle seg. Dettol vaskemiddelet hindrer sykdommer, hemmer bakteriell tilstedeværelse i hjemmet og gir deg og din familie et tryggere hjemmemiljø.
Dettol antiseptisk såpe og rengjøringsspray gjør det enkelt å holde hjemmet, kontort, arbeidsplassen, barneinstitusjonen, ja ... alle innendørs områder, uten bakterier og infeksjon. Kom tryggt og raskt gjennom hele vinteren ved å fjerne bakterier og virus fra din umiddelbare omgivelser. Dettol dreper 99,9% av bakteriene som de effektive klutene eller sprayene kommer i kontakt med, og har gjennom årene vært hyllet som en av verdens ledende merkevarer innen rengjøring og spesiell beskyttelse mot bakterier.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus