Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

DOLCE & GABBANA

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

DOLCE & GABBANA

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana er et italiensk motehus kjent over hele verden for sine luksuriøse samlinger, populære parfymer og dufter for både kvinner og menn. Mote merkevaret Dolce & Gabbana står for luksus, delikatesse og holdning, og det skinner også gjennom hos de mange populære parfymene som har sikret Dolce & Gabbana blitt et stort navn internasjonalt.

Dolce & Gabbana parfyme

Hvem kjenner, for eksempel, ikke den fantastiske duftserien Light Blue fra Dolce & Gabbana, som er tilgjengelig som eau de toilette, bodylotion og deodorant. Dolce Gabbana Light Blue er en velkjent og veldig populær parfyme-serie med parfymer for både menn og kvinner, og i et vakkert og enkelt design som pryder en hver hylle.

En annen populær parfyme-serie fra Dolce & Gabbana er The One. The One Perfume-serien fra Dolce & Gabbana er spesielt kjent for sine mange forskjellige dufter til både kvinner og menn. For menn er det Dolce Gabbana The One Gentleman og Dolce & Gabbana The One Sport, som kan kjøpes som eau de toilette eller deodorant som roll-on deodorant eller deo spray.

Dolce & Gabbanas Dolce parfymserie kjenner de fleste også, med signaturblomsten som lokk, noe som gjør den ekstra feminin, fin og perfekt til å å ha stående fremme.

Billige Dolce & Gabbana parfymer

I tillegg kan du finne mange andre klassiske og billige parfymer fra Dolce & Gabbana her på siden, som f.eks. Intense for menn og Dolce & Gabbana Pour Homme. Utvalget av ekte kvalitets parfymer fra Dolce & Gabbana for kvinner og menn er stort, og du kan også finne en god gaveidé blant de store utvalgene av billige parfymer.

De mange duftene for kvinner og menn finnes i utgavene parfyme, eau de toilette, showergel, bodylotion og deo for menn.

Du kan også finne Dolce & Gabbana parfyme i en fin og billig gaveeske med showergel eller bodylotion, og dermed kjøpe en fin gave til kjæresten din, eller bare som litt ekstra velvære for deg selv.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus