Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

DOVE

Dove

Dove er et verdensberømt hudpleiemerke som er spesielt i forkant når det kommer til å endre vårt syn på skjønnhetsidealer og våre egne kropper. Dove har dermed opprettet Dove Self-Esteem Fund, som har som mål å gi unge jenter og kvinner selvtillit og få dem til å elske sine naturlige kropper og skjønnhet. Dove fremsnakker den naturlige kvinnens kropp og naturlige skjønnhet.

Dove hudpleie

Med sine mange hudpleieprodukter har Dove skapt et hudpleie-imperium som stadig finner nye duftstoffer og kremer til både ansikt og kropp. Dove hud- og hårpleieseriene er mange, men særlig velkjent er Dove Silk som er en hudpleieserie bestående av deospray, bodylotion, shower-gel, roll-on deodorant på og body-wash. Dove Silk er laget med ekstra fuktighetsgivende ingredienser som mykner huden og gir en silkemyk duft. I tillegg er den nyeste hudpleie-serien Dove DermaSpa de luksuriøse Dove hudpleieprodukter som gir deg den ultimate spa-opplevelse og velvære av kropp og hud. Dove DermaSpa inneholder produkter som kroppsolie, selvbrunere og kremer til kroppen.

Dove, med den lille fine duen som logo, er hudpleiemerket du skal velge hvis du ønsker billig og god krem, deodorant, showergel og andet som er særligt utviklet for at bekjempe tørr hud og gjøre din hud silkebløt.

Udvalget av Doves hår- og hudpleie er stort, og her på siden kan du finne alt fra deodoranter som både deospray og roll-on, bodylotion, hårmaske, showergel, sjampo, balsam, Dove håndsåpe eller Dove selvbruner som den populære Dove Summerglow som er en pleiende bodylotion med tanning-effekt så du kan beholde din flotte sommerglød langt inn i mørke vinteren.

Dove til menn

Til menn finner du Dove-serien Dove Men + Care som er deodorant til menn, showergel og barberingsgel spesiellt utviklet til menns hud og med en mere maskulin duft.

Dove er kendt verden over for sine unike og oppmyknende kremer, men også for sitt beundringsværdige mål om at endre kvinners syn på deres kropper og å fremheve et mere naturligt skjønhedsideal.Med et Dove hudpleieprodukt får du ikke bare nydelig hudpleie, men du støtter også ideen om at alle mennesker skal elske kroppens og den naturlige skjønnheten vi alle har.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.