Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

ELF

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

ELF

elf
E.l.f Cosmetics er et amerikansk sminkemerke som har oppnådd kultstatus over hele verden på rekordtid. Bokstavene eller forkortelsen e.l.f står for øynene i ansiktet og beskriver de tre hovedfokuspunktene som skaperne av elleve sminke har tenkt på når de designet de unike sminkeproduktene som nå har blitt en så stor suksess.
La oss starte med elleve første poeng: øyne. Elf har skapt de mest fantastiske øyenskygge i flytende form som ligner en lip-gloss, men som kan smøres direkte på øyelokket. Disse elve flytende øyeskyggene inneholder de mest fantastiske pigmentene som gjør øynene glødende. I tillegg har e.l.f også laget noen veldig gode mascaraer som er utrolig billige sammenlignet med den typiske mascaraen på markedet, men som gir et vakkert resultat og lange, svarte og vakkert adskilte vipper. Hvis du er på utkikk etter en ny billig mascara, kan du prøve en mascara fra e.l.f . De bare anbefales.

Matt lip-gloss og billige leppestifter fra elleve

La oss gå videre til e.l.f Cosmetics' andre fokuspunkt, nemlig leppene. Når det gjelder leppestifter og lipgloss, har e.l.f utvilsomt laget noen sminkeprodukter som viser veien til de andre makeupmerkene på markedet. Uansett om du like matt leppestift eller en av de mest populære matte lipglossene, eller hvis du vil ha mye fuktighet til leppene dine og en skinnende glans, har e.l.f lip-glosss i mange flotte farger som varer lenge og er lette å bruke. .

Komplett sminke fra e.l.f

Det siste punktet på e.l.f Cosmetics dagsordenen er ansiktet, og her er der e.l.f Cosmetics virkelig har tatt mange fans med storm. Elf primer, ansiktsmåke spray, elf concealer for ikke å nevne elf foundation gir deg den ensartede, omfattende og feilfrie-sminkeen du alltid har drømt om.
Bruk elf børster og sminkebørster for å oppnå den beste, feilfri dekningen i ansiktet ditt, og avslutt elf sminkerutinen din med en finish med elf-sminkebehandlingssprayer.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus