Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

ELIZABETH ARDEN

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden er et stort navn innen hudpleie og sminkeindustrien. I 1910 åpnet hudpleieguru Elizabeth Arden sin første hudpleiesalong på Fifth Avenue i New York, og siden da har suksessen vokst til å bli en verdensomspennende hudpleie- og parfymesuksess.

Under Elizabeth Arden finner du parfyme- og hudpleieserier som 5th Avenue, det populære Eight Hour, Green Tea, Red Door og Visible Difference. Elisabeth Arden har laget de fineste og mest feminine dufter og parfymer for kvinner. Du kan ikke gå inn i en parfymebutikk noe sted, uten å finne de vakre kvinneduftene edp og edt fra Elizabeth Arden, som hver har sin unike historie og duft.

Elizabeth Arden hudpleie og anti-age kapsler

I tillegg til de mange parfymene fra Elizabeth Arden, har Elizabeth Ardens hudpleieunivers en myriade av hudpleieprodukter, som inkluderer alt fra Elizabeth Arden mascara, som gir stort volum til vippene, serum som strammer og oppfrisker ansiktet, kremer, ansiktskremer, bodylotion, nattkrem, øyekrem, primer, håndkrem, rynkekrem og de berømte Elizabeth Arden Ceramide Complex Capsules, som er kapsler med en fantastisk anti-age effekt.

Du kan også finne et hudpleieprodukt å gi som gave. Vi har flere Elizabeth Arden gaveesker med mascara, kremer og parfyme som er ideelle å gi som vertinnegave, til din mor eller venninne. En gaveboks fra Elizabeth Arden kommer alltid i vakker emballasje, som fremhever Elizabeth Ardens eksklusive og luksuriøse hudpleieunivers.

Elizabeth Ardens Eight Hour Cream

Elizabeth Arden er verdensberømt for den populære universalkremen Eight Hour Cream. Eight Hour Universal Cream kan brukes som ansiktskrem, håndkrem, til tørre lepper, fotpleie og mye mer. Dens unike egenskaper kan fukte selv den tørreste hud. Serien The Eight Hour av Elizabeth Arden er også tilgjengelig som håndkrem og ansiktskrem.

I tillegg tilbyr Elizabeth Arden en unik kremserie under navnet Visible Difference, som består av kremer, øyekrem, nattkrem og ansiktskrem som inneholder solbeskyttelse og har en anti-aging effekt. Med en rynkekrem fra Elizabeth Arden, kan du minimere rynker og glatte ut huden i ansiktet. Du vil snart oppleve hvordan du får en mer vakker og jevn hud ved hjelp av Elizabeth Ardens unike hudpleieserier og kremer.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus