Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

ESSIE

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

ESSIE

Essie

Loreals Essie-merkevare har raskt blitt et av de største neglelakkmerkene i verden. Og med god grund. Når det gjelder å skape unike neglelakk-farger og effektiv neglepleie, er Essie alltid parat med de nyeste trendene.

Billig Essie neglelakk

Den gradvis ikoniske Essie neglelakken, med de hvite lokkene, er ikke til gå glipp av i mote- og skjønnhetsbutikker over hele landet. Essie har rett og slett tatt verden med storm. OG nettupp her på siden kan du finne de populære neglelakkene billig.

Blandt det store utvalget av Essie-neglelakk finner du også uundværlige neglepleieprodukter som en neglelakkfjerner, som kan fjerne selv den vanskeligste neglelakken med glimmer, og hurtigt gjøre dine negler rene, og klare til en ny flott Essie-neglelakk.

Essie top coat og base coat

Utover dette finner du et vel av Essie Top coats og base coats, som tørker hurtigt, og får din Essie-neglelakk til å holde enda lengre samt gir et fantastisk og glansfullt resultat.

Har du først prød en neglelakk fra Essie, er det vanskelig ikke å bli avhengig. Både fordi Essie lager super-holdbare neglelakker, forhindrer neglene fra å knekke, og fordi det alltid er så mange uimotståelige farger av neglelakk å velge mellom. Er du hekta på neglelakk i flotte pasteller, med glimmer eller bare en klassisk flott rød neglelakk, har Essie skapt de flotteste nyansene, som er lette å påføre.

Uansett om du først for nyligt har kastet deg ut i å eksperimentere med farger på neglene dine, eller om du er en rutineret neglelakkbruker, kan du finne masser av spennende neglelakvarianter i Luxplus’ Essie sortimentet.

Du kan også gå all-in med en samlet gaveeske med Essie neglelakk i, og få de flotteste neglelakk-kolleksjonene, eller scroll gjennom de mange flotte fargene og neglepleieproduktene, til du finner din egen personlige Essie-favorittneglelakk - Eller kanskje flere?

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus