Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

ESSIE

Essie PÅ VEI TIL LAGERET

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden av medlemskapet er gratis (deretter kr 99 / mnd) og du kan si opp når det passer deg. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

ESSIE

Essie
Essie neglelakk ble manges favoritt veldig fort. Neglelakkene er ekstremt holdbare og finnes i alle de moteriktige farger. Essie neglelakk er alle uten noe form for kjemi eller andre skadelige stoffer som kan ødelegge eller være skadelig for kroppen din. Essie neglelakk er tilgjengelige i alle farger du kan tenke deg, slik at du alltid har en farge som passer til humøret.
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.