Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

EVELINE

Eveline

Eveline Cosmetics ble grunnlagt i 1983, og er et prisbelønnet kosmetikk merke med opprinnelse fra Polen, som har mere enn 29 års erfaring på skjønnhets markedet i over 70 land. Eveline er en av Polens skjønnhets giganter og tilbyr et bredt viten av sminke- og kroppspleie produkter. Deres hoved verdier er: Innovasjon, et godt emballasje design, en avbalansert pris kvalitets funksjon og tilpasser seg raskt nye trender. 

Eveline Cosmetics har en sterk kvalitetspolitikk. Hvilket betyr, at kvaliteten av deres produkter alltid kontrolleres på forhånd, hvor kvaliteten av produktene er satt i forhold til kvalitetskravene i de landene, som Eveline eksporterer til. Derfor kan du være sikker på, at produktene fra Eveline oppfyller de forventninger vi har på skjønnhetsprodukter i Skandinavia. 

Mascara fra Eveline Cosmetics

Når det kommer til mascara i dag, er det veldig viktig at de utgjør en ekstra forskjell, noe som gjør en mascara unik. Evelines mascaraer tilbyr en rekke etterspurte egenskaper, for eksempel at de er vann avvisende, har en lang holdbarhet, gir volum og lange vipper. Eveline tilbyr derfor mascaraer, som oppfyller alle mulige ønsker. Så dersom du føler at din mascara-samling mangler en eller flere viktige funksjoner, kan du alltid finne noe som passer deg bland Eveline Cosmetics mascaraer. 

Få velpleiet hud med Evelines produkter

Hemmeligheten til en vakker hud ligger i en velpleid hud. Eveline Cosmetics er et merke, som har et sterkt fokus på sminke, men også hudpleieprodukter. Produktene til Eveline er designet til alle aldre og er fylt med vitaminer og andre høyteknologiske ingredienser, som sikrer et godt resultat. Hos Luxplus kan du finne et bredt utvalg av produkter, som tilbyr deg en høy kvalitet av hudpleie som du garantert vil bli veldig fornøyd med. 

Billig sminke fra Eveline Cosmetics
God sminke og hudpleie trenger ikke ha urimelige priser. Med prisnivået hos luxplus får du priser, du rett og slett ikke kan motstå. Utover det, er alle Evelines produkter inkludert i trends, så du kan være sikker på at din Eveline sminke, er moderne og vakker. Ta en del av Eveline Cosmetics store og gode utvalgt av sminke. og skjønnhetsprodukter med førsteklasses emballasje. 


Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus