Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

EVERNEED

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

EVERNEED

Everneed

Everneed er et dansk merke som produserer klær, smykker og tilbehør. Everneed er forenlig med god kvalitet til rimelige priser. Everneeds produkter er feminine og stilrene, i enkle fargetoner og mønstre. Stilen går igjen både i klær, smykker og tilbehør.

Hårpynt fra Everneed

På denne siden finner du et bredt utvalg av hårpynt fra Everneed. Du kan for eksempel finne de populære hårstrikkene som er laget av silikon og derfor forblir i håret hele dagen. Du kan finne dem i flere farger, inkludert gjennomsiktig, som er den store bestselgeren.

Vi har også mange forskjellige hårspenner, hvorav noen passer best til  kort hår og andre bedre til langt hår. For eksempel har vi de trendy sirkelhårspennene i både små og store, som er enkle å sette i håret. De er spesielt egnet for frisyrer hvor noe hår henger løst og resten er satt opp med spenne. Vi har også spenner med sløyfer og blader og mye mer.

Du kan også bruke en hårnål på en litt mer festlig måte, med en fra Everneed, hvor du for eksempel kan få hårnåler med blomster og blader. Det er enkelt å style håret med en hårnål, både i oppsatt hår og løst.

Billige hårbånd

Everneed er selvfølgelig også med på hårbånd-moten, og har produsert hårbånd i mange lekre og deilige farger. Hårbåndene kan styles på mange forskjellige måter og kan brukes i alle slags hår. Du kan også bruke hårbåndet til både løst og oppsatt hår. Det gir en ekstra piff til et sort antrekk, og setter generelt litt farge på hverdagen.

Vi har billige hårbånd, billige silikon-hårstrikk og billige hårnåler, her på siden. Du finner billige produkter for både kvinner og barn. Frisk opp hverdagen med hårpynt fra Everneed.

Smykker, øredobber, ringer og halskjeder

Everneed har også laget en serie med vakre smykker som kan brukes både til hverdag og fest. Blant de mange smykkene finner du den svært populære kryssringen med zirkoniumstener i gull, sølv, rosegull og oksidert gull. Vi har også kule halskjeder med forskjellige anheng og mange forskjellige øredobber fra Everneed. Vi har fylt siden med billige smykker, så det skal bli råd til litt ekstra.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus