Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

EVERNEED

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

EVERNEED

Everneed

Everneed er et dansk merke som produserer klær, smykker og tilbehør. Everneed er god kvalitet til rimelige priser. Everneeds produkter er feminine og stilige, i enkle toner og mønstre. Stilen er forståelig og holder seg til enkle toner både til klær, smykker og tilbehør.

Hårpynt fra Everneed

Her på siden finner du et bredt utvalg av hårpynt fra Everneed. For eksempel har vi de populære gummibandene som er laget av silikon og derfor forblir i håret hele dagen. Du kan finne dem i flere farger, inkludert gjennomsiktig som er den store best-selgeren.

Vi har også mange forskjellige hårspenner, hvorav noen passer besti kort hår og andre bedrei langt hår. For eksempel har vi de trendy sirkelhårspennene i både små og store, som er enkle å sette i håret. De er spesielt egnet for en frisyre hvor noe hår er nede og resten er satt opp med spenne. Vi har også spenner med sløyfer og blader og mye mer.

Du kan også bruke en hårnål på en litt mer festlig måte med enhårnål fra Everneed, hvor du for eksempel kan kjøpe hårnåler med blomster og blader. Det er enkelt å style håret med en hårnål eller bare gi sette en fin detalje i det, når det er nede.

Billige hårbånd

Everneed er selvfølgelig også med på hårbandmoten, og har produsert hårbånd i mange friske og deilige farger. Hårbåndene kan styles på mange forskjellige måter og kan brukes i alle slags hår. Du kan også bruke hårbåndet til både almminelig og oppreist hår. Det gir noe ekstra til et svart antrekk, og gir bare litt farge til hverdagen.

Vi har billige hårbånd, billige silikon-strikk og billige hårnåler på siden. Det er produkter for både kvinner og barn som er billige. Spice opp hverdagen med hårpynt fra Everneed.

Smykker øredobber, ringer og halskjeder

Everneed har også laget en rekke vakre smykker som kan brukes både til hverdag og fest. Blant de mange smykkene finner du den svært populære kryssnigen mellom med zirkoniumstener i gull, sølv, rosengull og oksidert. Vi har også kule halskjeder med forskjellige anheng og mange forskjellige øredobber fra Everneed. Vi har fylt siden med billige smykker, så det skal være råd til litt ekstra.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.