Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

EVOLUDERM

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

EVOLUDERM

Evoluderm

Evoluderm er et fransk merke som produserer hårpleie, ansiktspleie, kroppspleie og personlige pleieprodukter. Evoluderms primære fokus er å produsere produkter av høy kvalitet til forbrukere som i økende grad bryr seg om skjønnhetspleie og for kvinner som tar vare på seg selv. Derfor fornyer Evoluderm seg med de nye og stigende kravene til forbrukernee med nye formler, nye design, ny emballasje, mer respekt for miljøet etc.

Fransk hudpleie

Evoluderm er franskt hele veien gjennom. Det vil si alt fra utviklingen av formler, råvarer, produksjon, markedsføring og design, osv, er fransk og laget i Frankrike.

Evoluderm har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter som passer til enhver kvinnes hud som er enkle å bruke og fremfor alt Evoluderms noe man har råd til.

Billige ansiktsmasker

Evoluderm lager mange forskjellige og veldig deilige ansiktsmasker og ansiktsskrubber for ethvert hudbehov. Maskene inneholder de mest fantastiske, nærende, fuktighetsgivende og velduftende ingrediensene man kan forestille seg. Blant annet har vi ansiktsmasker med agurk, arganolje og leire fra det deilige franske merket. Vi har også ansiktsskrubb med ingredienser som aloe vera, fersken og ulike nærende oljer som gir rikelig med fuktighet til huden. 

Evoluderm har også laget rengjøringsservietter, neglelakkfjernere og sminkefjerner for alle typer hud og behov. Det er både sminkefjernere for den tørre huden, den følsomme, den fete og den kombinerte huden.

Vi kan også tilby et stort utvalg kroppspleie fra Evoluderm, inkludert ulike kroppsskrubber, shower-gels, bodylotion, håndkremer og mye mer. Evoluderm har derfor alt du trenger når du har tid og ønske om å pleie deg selv og kroppen din.

De fleste produktene fra Evoluderm er uten parabener, og ingen av produktene er testet på dyr.

Skjem deg bort med litt fransk og velduftende delikatesse for til en billig penge, det er alltid en god idé, uansett hvilken stemningen du er i eller hvilken sesong er det, fortjener du selvbortskjemmelse. Hvorfor ikke lage en spa dag hjemme og nyt litt velvære med hudpleierutinen din?

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus