Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden av medlemskapet er gratis (deretter kr 99 / mnd) og du kan si opp når det passer deg. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

GILLETTE

Gillette
Gillette er den mest anerkjente merke innen barbering. Gillette ble grunnlagt i 1901 av King C. Gillette. Han fikk patent på den første barberhøvelen i 1904. Siden den første Gillette patent ble det mye forsket for å produsere de beste barberblad, inkludert den meget berømte Gillette Venus for kvinner og Satin Care barberskum, Gillette MACH3 Gillette Fusion, Gillette Fusion Power, Gillette Fusion ProGlide og Gillette Fusion ProGlide Power.
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.