Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

GREEN PHARMACY

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

GREEN PHARMACY

Green Pharmacy

Green Pharmacy er en av Ukrainas største produsenter av kosmetiske og husholdningsartikler. Green Pharmacy er også en av Elfas mest populære merker. Green Pharmacys kosmetikkprodukter, som navnet antyder, har sterke forbindelser til naturen. Det sies at plantene som vokser i et bestemt klima, har et sett gener som er spesielt egnet for mennesker som bor i det bestemte klimaet. Så, for å produsere de mest effektive kosmetiske produktene, har Green Pharmacy valgt å bruke botaniske ekstrakter fra området de har til som hensikt å distribuere produktene. Med Green Pharmacy får du en tilpasset løsning basert på antagelser og forventninger.

Alle Green Pharmacy produkter er basert på tre grunnleggende prinsipper. Det første prinsippet er tradisjon. Alle oppskrifter og formlene er basert på de grunnleggende reglene for kosmetikk. Det andre prinsippet er den vitenskapelige metoden. Alle ingrediensene er nøye valgt ut fra deres effekt på mennesker i en gitt klimasone (temperatur, fuktighet, etc.). Det tredje og siste prinsippet er farmasøytiske standarder. Alle produktene er utviklet på selskapets egen fabrikk og opfyller alle farmasøytiske krav.

Naturlig hårpleie

Green Pharmacy tilbyr et bredt spekter av naturlige skjønnhetsprodukter for ansikt, kropp og hår som sjampo, flass-sjampo, balsam, dusjgel og hårolje. Disse hårpleieproduktene består av det mest fordelaktige og nærende naturen har å tilby. Naturlige ingredienser som gir et naturlig resultat, og som stimulerer alle dine sanser, slik at et bad plutselig blir mye mer komfortabelt og hyggelig.

Billig hårpleie fra Green Pharmacy

Med Green Pharmacy får du førsteklasses hårpleie med nøye utvalgte ingredienser fra naturens store spiskammer. God hårpleie kan lett bli veldig dyrt, spesielt hvis ingrediensene er naturlige og av høy kvalitet. På denne siden har vi samlet vårt utvalg av populære Green Pharmacy produkter til svært billige priser. Prøv Green Pharmacy og legg merke til hvor naturlig det er å bruke naturlige produkter. Husk at medlemmene våre alltid får gratis frakt og toll.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.