Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

HEAD & SHOULDERS

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

HEAD & SHOULDERS

Head & Shoulders

Head & Shoulders er et av de største merkene når det gjelder hårpleie, som har et spesielt fokus på å forebygge og bekjempe flass. Head & Shoulders har i årevis hjulpet utallige mennesker med tørt hår og flass i hodebunnen. Head and Shoulders er et hårpleiemerke som spesialiserer seg på å produsere flass-sjampo og balsam som renser håret og hodebunnen i dybden, og gir hodebunnen en bedre balanse, slik at det ikke oppstår flass og tørr hud.

Head & Shoulders-Flass Shampoo

Blant rekke shampoo og balsam fra Head & Shoulders finner du både den opprinnelige Head & Shoulders-flasssjampo som effektivt bekjemper flass, men også andre spennende sjampovarianter med en frisk duft av f.eks. eple eller sitrusfrukter som sitron og drue som er spesielt egnet for fett hår som trenger en frisk pust.

Head & Shoulders inneholder den spesielle hydrazinkformelen kjent for sin sterke evne til å bekjempe flass og nære både hår og hodebunn. Hvis du allerede har problemer med flass i hodebunnen, kan du bruke en flass-sjampo fra Head & Shoulders med flassemulsjon, som renser håret som en vanlig sjampo, mens du fjerner de løse skalaene fra håret og hodebunnen og skaper en mer fuktet balanse i hodebunnen, slik at du i fremtiden unngår flass i håret.

Head & Shoulders ble opprettet i 1961 og var blant de første virkelige flass-sjampoene på markedet. I dag er Head and Shoulders et av de mest solgte hårpleiemerkene i verden, og de fleste kjenner det ikoniske blå lokk og logoen til Head & Shoulders' sjampo. Head & Shoulders er enkle å bruke og sikrer et hår som er sunt, velpleid, mykt og viktigst, helt uten flass. Behandle håret med den aller beste hårpleie fra Head and Shoulders populære utvalg av bestseller-sjampo for alle hårtyper.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus