Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

HELLO KITTY

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

HELLO KITTY

Hello Kitty
Hello Kitty ble produsert av det japanske selskapet Sanrio og designet av Yoko Yamaguchi. Figuren dukket først opp i 1974 på en vinyl-veske og ble raskt en stor suksess i Japan og deretter i USA i 1976. I dag er Hello Kitty et verdensberømt merke med produkter innom skoleartikler, mote, tv-serier og mye mer.
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.