Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

IDHAIR

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden av medlemskapet er gratis (deretter kr 99 / mnd) og du kan si opp når det passer deg. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

IDHAIR

IdHAIR
IdHAIR er et dansk selskap som i snart 30 år har skapt revolusjonerende hårprodukter for frisørbransjen. IdHAIR voks og stylingprodukter er blant de mest populære og mestselgende hårprodukter i Norge, og finnes hos de fleste profesjonelle frisører. Spesielt den berømte IdHAIR voks er kjent for å være en hårvoks som virkelig holder og som er lett å style med. IdHAIR var de første på markedet til å skape vannløselig voks som gjør det enkelt å skylle voks ut av håret igjen med litt varmt vann. I den populære serien av Id voks finnes det flere forskjellige versjoner, slik at du kan finne akkurat det stylingprodukt som passer deg best.
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.