Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

IDHAIR

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden av medlemskapet er gratis (deretter kr 99 / mnd) og du kan si opp når det passer deg. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

IDHAIR

IdHAIR
IdHAIR er et dansk selskap som i snart 30 år har skapt revolusjonerende hårprodukter for frisørbransjen. IdHAIR voks og stylingprodukter er blant de mest populære og mestselgende hårprodukter i Norge, og finnes hos de fleste profesjonelle frisører. Spesielt den berømte IdHAIR voks er kjent for å være en hårvoks som virkelig holder og som er lett å style med. IdHAIR var de første på markedet til å skape vannløselig voks som gjør det enkelt å skylle voks ut av håret igjen med litt varmt vann. I den populære serien av Id voks finnes det flere forskjellige versjoner, slik at du kan finne akkurat det stylingprodukt som passer deg best.
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA