Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

IMPULSE

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

IMPULSE

Impulse
Impulse er et engelsk parfyme-merke som har skapt en stor suksess ved å utvikle billig parfymespray eller bodymists, kjent som Impulse Body Spray eller Impulse Body Fragrance, som er lette å bære i vesken.
Impuls' parfymer er skapt av den verdenskjente parfymøren Ann Gottlieb, som i årevis har bidratt til å skape noen av verdens beste parfymer for de største merkene. Med utallige utødelige parfymeklassikere bak seg har parfymøren Ann Gottlieb brakt Impulse parfymer til et fantastisk og luksuriøst nivå hvor du får en virkelig god duft for pengene. De ulike Impulse-bodymistene er veldig billige, men og av dem inneholder en unik duftkomposisjon som varer lenge og fungerer friskt og deilig når den sprøytes på kroppen. Det flotte med Impulses kroppsprayer er deres lille praktiske innpakning som gjør dem perfekte som en reisefølge i vesken. En reise-venn som du raskt kan trekke ut og oppfriske deg selv med etter en lang dag.

Billige Impulse parfyme-deodoranter

I det store Impulse-utvalget finner du blant annet bestselger-dufter som Impulse True Love, Very Pink, Vanilla Kisses, Sweet Smile og mange andre fantastiske dufter. Impulses dufter har forsøkt å treffe en bred smak, så det finnes parfymer for hver stil og type. Enten du liker duften av fersk sitrus, søte karamell-noter, blomster-noter eller tyngre, søtere tre-noter, kan du sikkert finne en favorittduft blant Impulses parfymer. Utfra de forskjellige titlene er det lett å avkode hva en fantastisk duft skjuler. Prøv deg selv frem ved å teste de populære Impulse-deosprays og finn ut hvilken type parfyme som passer best for deg som person.

Kult-produktene fra Impulse eksisterer fortsatt

På 1980-tallet begynte Impulse å lage den kjente Impulse parfume-deodorantsprayene og ble en kultbrand på 1980-tallet og 1990-tallet, som ikke kunne unngås. Parfyme-skaperen bak, den berømte Ann Gottlieb, brukte sin ekspertise og mange års erfaring med å lage de unike Impulse parfymedeodorantene og den lille Impulse-logoen med den lille flaksende sommerfuglen, ble kjent over hele verden.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus