Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

JEAN PAUL GAULTIER

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

JEAN PAUL GAULTIER

Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier er en verdenskjent fransk designer som er kjent for sitt annerledes og hengivne design som skiller seg ut og bryter med alle designregler. Mer enn noe annet, er Jean Paul Gaultier kjent over hele verden for sine ikoniske parfymer som er formet som menn- og kvinnekropper.

Jean Paul Gaultier parfyme

For menn er det den klassiske av dem alle Jean Paul Gaultier Le Male som er en av verdens mest solgte og populære edp og edt. Le Male fra Gaultier er spesielt kjent for å være en duft for menn med en moderne, intens og maskulin parfymeduft som de fleste vet. Ryktet har det at Le Male edt for menn burde være en uimotståelig duft for kvinner.

Ovenfor denne klassiske Jean Paul Gaultier herreparfymne, finnes den feminine duften Gaultier Classique edp og edt for kvinner. Denne vakre Gaultier-parfymen for kvinner kommer i et vakker feminint design, formet som en kvinnekropp. Både Le Male og Classique parfymene av Jean Paul Gaultier er tilgjengelig i forskjellige andre versjoner med varierte dufter for menn og kvinner. For menn finnes, for eksempel, edt utgavene inkludet Le Male Terrible, Fleur du Mann, Le Beau Male. Alle de billige herreparfymene fra Gaultier kommer som edt, deo og aftershave.

Billige Jean Paul Gaultier parfymer

Du kan også finne de fantastiske og svært billige Jean Paul Gaultier parfymene i en gaveeske med eau de toilette eller eau de parfum og shower-gel eller bodylotion fra Gaultier. Hvis du er en fan av duften Le Male, kan du som mann finne Le Male som en herre-deodorant som både roll-on og deo spray, slik at du kan lukte godt og effektivt bekjempe svett lukt.

Andre populære og billige Jean Paul Gaultier-dufter inkluderer Gaultier MaDame, Classique Couple, Intense, Gaultier 2 og Kokorico. Alle de vakre Gaultier parfymene er tilgjengelige i størrelsene 20 ml, 40 ml, 50 ml, 75 ml 100 ml, slik at du kan bestemme hvor mye du ønsker av de ikoniske Gaultier-parfymene.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.