Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

KRANZ

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

KRANZ

Kranz

Smykkeselskapet Kranz ble etablert i 2015 og er tilgjengelig i Danmark, Sverige og Norge. Fra 2003-2007 var Martin Kranz en av del av den velkjente smykke merkevaren Kranz og Ziegler, men har siden begynt for seg selv. Kranz har hatt en god start og gått fra 0 til 156 butikker i ett år, fordi Martin Kranz har et stort nettverk i bransjen.

Smykker i ekte materialer

Kranz er synonymt med stilig og moderne smykker laget av ekte materialer. Smykkene er for eksempel laget av forgyldt stål, rosa gullstål, svart stål og vanlig stål.

Fordelen med å bruke stål er at det varer lenge og holder seg skinnende lenger. Stål er også et materiale som er veldig solid, og smykkene kan dermed tåle litt og holde godt.

Høykvalitets smykker til en god pris

Kranz er i et segment som kalles "rimelig luksus", som betyr at du får kvalitet til en god pris når du kjøper smykker fra Kranz. Du har derfor også råd til mer, og det er alltid bra.

Kranz-ringer

Kranz designet både ringer, øredobber, halskjeder og armbånd. La oss begynne med den første, ringer. Kranz har designet ringer for enhver smak, både i stål, gullbelagt stål, svart og rosegull. Designet er enkelt og stilig, og er tilgjengelig med en eller flere rader med zirkoniastein. Kanskje den enkle og vakre 1 row ring er noe for deg, med sitt tidløse design. Eller er du mer interessert i Kranz 2 row ringen som er litt bredere og har to rader zirkoniastein? Det er mange å velge mellom, så det er egentlig bare et spørsmål om hvilken som appellerer til deg og din stil. Ringene er både vakre på lillfingeren, ringfingeren. Eller hvis du vil ha litt mer kant til utseendet, kan du bruke dem på langefingeren eller pekefingeren.

Kranz-smykker

Som med ringene, er øredobber, halskjeder og armbånd fra Kranz også designet tidløst, enkelt og vakketr. Alt fra de vakre tennisarmbåndene med zirkonia til halskjeder med runde pendantene.

Billige smykker fra Kranz

Her på nettstedet finner du vårt utvalg av deilige smykker fra Kranz billig. Vi har gjort det enda billigere å kjøpe gode kvalitetssmykker. Kjøp dem her.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus