Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

LIVOL

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

LIVOL

Livol
Livol har siden 1959 vært hele familiens vitaminpille. Alle vitaminer og mineraltilskudd fra Livol har en veldokumentert effekt, og de populære vitaminpillene produseres i Danmark under farmasøytisk kontroll. Livol mener at det skal være lett for individet å møte sine daglige behov for vitaminer og mineraler, og har formulert vitamintilskudd for både barn og voksne som inneholder de viktigste vitaminene og mineralene som kroppen oftest mangler.
De fleste tror at de spiser variert og sunt hver dag, men studier viser faktisk at det kun er ca. 2% av den danske befolkningen som faktisk får de vitaminene og mineralene de trenger gjennom dietten sin. Det kan derfor være en god ide å supplere med vitaminpiller fra Livol, hvis du og dine barn, i den travle hverdagen, ikke spiser så sunt og variert som dere vil.

Livol Multi Vital og Livol Multi Total Vitamin Pills

Livol har gjort det enkelt for deg. Sortimentet er delt inn i fire grupper, hver med sin egen farge, slik at du enkelt kan se hvem i familien som passer til produktet. Livol er nemlig vitaminpiller for hele familien, slik at du kan sørge for at alle er dekket på den fronten, slik at det blir mer overskudd i hverdagen til lek.

Billige vitaminpiller fra Livol

Hos Luxplus har vi også et bredt utvalg av Livols vitaminpiller, så det er noe for alle og et hvert behov, uansett om du er barn, ung eller voksen. Vi hjelper deg med å dekke dine vitaminbehov og har Livol-vitaminpiller som inneholder både B-vitaminer, C-vitamin, vitamin D, vitamin D3, jern, magnesium og mange flere. Selvfølgelig har vi også tyggetabletter med både tutti-frutti smak og jordbærsmak til de små barna som ikke kan svelge vitaminpiller. For at de små skal trives før de blir født, har vi også et utvalg av vitaminpiller for gravide fra Livol.

Vi har et stort utvalg av billige Livol vitaminpiller, slik at du kan sørge for at hele familien får de vitaminene de trenger. Start i dag og vær sikker på å dekke ditt vitaminbehov med vitaminpiller fra Livol.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus