Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

LIVOL

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden av medlemskapet er gratis (deretter kr 99 / mnd) og du kan si opp når det passer deg. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

LIVOL

Livol
Livol har siden 1959 vært hele familiens vitamintablett. Alle vitamin- og mineraltilskudd fra Livol er godt dokumentert og blir produsert i Danmark under farmasøytisk kontroll. Livol mener at det skal være lett for den enkelte å dekke sine daglige behov for vitaminer og mineraler. Derfor er det store utvalget delt inn i 4 grupper, hver med sin egen farge, slik at du enkelt kan se hvem i familien produktet passer til. Livol - hele familiens vitamintablett.
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.