Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

LONGO

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden av medlemskapet er gratis (deretter kr 99 / mnd) og du kan si opp når det passer deg. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

LONGO

Longo
Longo og LongoVital er danskenes favoritt vitaminmerke som har eksistert siden 1974th

LongoVital serien inneholder de viktigste vitaminene du trenger og en kombinasjon av urter, blant annet hjelper immunforsvaret. Det finnes flere forskjellige slags i serien, slik at de kan passe enhver pariode i livet og ethvert behov.

Longo serien består av kosttilskudd med spesifikke mineraler som hjelper kroppen til å fungere normalt, og også tilgjengelig i flere versjoner, avhengig av behov du har.

Longo er et dansk merke kjent for sine kvalitetsprodukter.
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.