Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

MACADAMIA

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

MACADAMIA

Macadamia
Macadamia Professional-merkevaren har vært kjent over hele verden for sine fantastiske hårpleieprodukter som inneholder unike oljer for hår, som gir ditt hår fantastiske resultater.
Macadamia hårpleie kombinerer de unike egenskapene til den verdensberømte og høyt elskede macadamia nøtteoljen og den unike og eksklusive Arganoljen. Macadamia er dermed en unik serie hårprodukter som kan pleie, helbrede og behandle selv det mest problematiske håret.

I serien av Macadamia Natural Oil-produkter finner du Macadamia Rejuvenating Shampoo, Macadamia Healing Oil, som er en unik hårkur, Macadamia Deep Repair Masque, som er en populær hårmaske, Macadamia Reviving Curl Cream, som er en deilig krøllekrem til å style håret med, Macadamia Balsam spray, Macadamia Conditioner, Macadamia Weightless Moisture Leave in, Conditioning Mist, Macadamia hårolje og mange andre.

Macadamia Oil inneholder en stor mengde Omega 7 som styrker den naturlige balansen i hodebunnen og gir rikelig med næring og fuktighet til hele håret.
Enten du har fint hår, tykt hår, krøller eller glatt hår, kan Macadamia hårpleieprodukter styrke håret ditt og gi det rikelig med glans.
Macadamia produserer et bredt spekter av populære hårprodukter som sjampo, balsam, hårmaske, hårolje, hårmousse, krøllkrem, hårspray, balsam, hårkur, børster og mye mer. Alle de billige hårpleieproduktene fra Macadamia inneholder en stor mengde macadamiaolje og arganolje som er elsket over hele verden for sin unike evne til å myke og reparere selv det mest tørre håret. Noen kalder også arganolje og moroccan oile (eller marokkansk olje) for flytende gull. I Marokko har de vakre håroljene blitt brukt i generasjoner, og kunnskapen om deres fantastiske egenskaper har nå spredt seg til hele verden. Macadamia har derfor også blitt et vellykket hårpleiemerke som folk flest gradvis har stiftet bekjentskap med. De brune og grønne flaskene med blomstermønsteret kan etter hvert bli funnet i mange profesjonelle frisørsalonger.
Hvis du har tørt og skadet hår etter sol, hårfarge eller noe annet, er Macadamia det riktige hårpleiemerket å kaste seg ut i.
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.