Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

MALIBU

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

MALIBU

Malibu

Malibu produserer solkrem og andre relaterte produkter. Selskapet er engelsk, produktene er produsert i UK og de har mer enn 20 års erfaring med produksjon av solbeskyttelse. Malibu jobber ut fra et motto som sier: "solbeskyttelse for alle", og i det legger de at de lager solbeskyttelse for hele familien, som er av god kvalitet, men som man fortsatt kan ha råd til.

Billig solkrem og sololje fra Malibu

Vi har et stort utvalg av forskjellige solkremer og sololje fra Malibu, og du finner dem her på siden. Vi har solkrem med forskjellige faktorer, fra faktor 15 til faktor 50. Solkremene trenger raskt inn i huden og er vannavstøtende, slik at du raskt kan hoppe ut i vannet etter at du har smørt deg inn med en av de gode solkremene fra merket. Solkremen og sololjen inneholder også mange vitaminer som gir fuktighet til huden. Flere av dem har også en kjølende effekt på huden.

Apropos kjølende, så lager Malibu også aftersun-lotions, som nettopp gir huden en kjølende effekt, etter en lang dag i solen. Den sørger også for at den flotte brunfargen din varer lenger og at huden bevarer sin fuktighet.

Solkremene fra Malibu kan brukes både på kroppen og i ansiktet, og beskytter mot både UVA og UVB-stråler.

Malibu sikrer at hele kroppen din er beskyttet i solen. Foruten å lage solkremer og sololjer har de også laget en spray for hår og hodebunn. Og det er ofte områder man glemmer, og man ender derfor ofte med å bli solbrent i hodebunnen. Sprayen trenger raskt inn og har også en pleiende effekt på håret. I tillegg til hodebunnen, glemmer man ofte leppene, men Malibu hjelper deg med å beskytte deg, også her. Malibu kan tilby en lip-gloss med solfaktor 30, slik at leppene dine kan skinne i solen, men fremdeles være beskyttet mot strålene. Det er jo fantastisk!

Beskytt deg mot solens stråler fra topp til tå, med fantastiske solprodukter fra Malibu.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus