Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden av medlemskapet er gratis (deretter kr 99 / mnd) og du kan si opp når det passer deg. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

MAX FACTOR

Max Factor
Max Factor er en av de mest kjente og brukte makeup merker. serien av ikoniske sminkeprodukter er laget av den berømte Mr. Max Factor som i Hollywood barndom innførte begrepet "makeup" og skapte signaturloks til Hollywoods største stjerner. Max Factor skapte sin unike makeup under mottoet: Du er ikke født glamorøs - glamour er noe som skapes. Nettopp ordet glamour er i fokus i den populære makeup serien med kjente og elskede produkter som False Lash Effect mascara Lipfinity leppestift, krem puff pudder, Glossfinity neglelakk, lasting performance foundation eller den verdensberømte pan stik. Max Factor makeup gir hver kvinne muligheten til å forvandle seg med sminke og skape en personlig og glamorøs look.
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.