Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

MAX FACTOR

Max Factor

Max Factor er en av verdens mest kjente og brukte makeupmerker. Serien av ikoniske sminkeprodukter er laget av den berømte Mr. Max Factor som i Hollywoods tidlige begynnelse oppfant konseptet sminke og skapte fantastiske signaturlooks for Hollywoods største stjerner. Max Factor opprettet sin unike makeup under mottoet: Du er ikke født glamorøs - glamour er noe som skapes. Netopp ordet glamour er i fokus hos de populære makeupseriene med kjente og elskede makeupprodukter.

Max Factors mascara

Til i Max Factor makeup-sortimentet hører berømte og populære makeup-produkter som mascara i utgaver som Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara, False Lash Effect Mascara, Max Factor Masterpiece Max Mascara som også finnes som waterproof mascara som gir fantastisk fyldige og imponerende vipper uten at drysse.

Blandt Max Factors store utvalg av foundation finner du ikoniske makeupprodukter som Max Factor Lasting Performance foundation, Creme puff pudder, natural mineral foundation, Pan Stik foundation, cc cream, whipped cream foundation og Max Factor Facefinity Foundation.

Utover dette er Max Factor makeupuniverset spekket med lipgloss, lipfinity og giant pen, leppestift, concealer, øyenskygge, bronzer og flott neglelakk i mange feminine farger. Med Max Factors sminke og kosmetikkprodukter får du sminke for et mer avslappet og diskret, men likevel vakkert og feminint hverdagsutseende, eller mer dramatiske farger og intens mascara og øyenskygger for et fint festutseende.

Billig sminke og mascara fra Max Factor-merkevaren

Max Factor har sminke for lepper, ansikt, øyne, kinn, negler og er kjent for sine vakre farger og gode holdbarhet. Det er utvilsomt derfor noen av verdens største sminkeartister sverger på Max Factors unike sminkeprodukter og så mange av sminke-seriene har gått og blitt sminkeikoner som i dag brukes av tusenvis av kvinner hver dag over hele verden. Max Factor-sminke gir hver kvinne muligheten til å forvandle seg med sminke og skape et personlig og glamorøst utseende, etter behov.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus