Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

Maybelline PÅ VEI TIL LAGERET

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

MAYBELLINE

Maybelline

Maybelline er en av de største sminkemerkene i verden, og selges i mer enn 129 land. Maybelline oppfordrer alle kvinner til å begynne å leke med deres sminke og teste nye sminkeutseender. Makeup fra Maybelline er til den selvsikre kvinnen som elsker å gjøre noe ekstra ut av seg selv, både til hverdag og fest. Med sminke fra Maybelline får du kvalitetssminke til en veldig billig pris.

Maybelline har over tid utviklet et stort utvalg av skjønnhets- og kosmetiskeprodukter til billige priser, så du som en kvinne ikke trenger å betale en formue for å fylle din sminkepose med deilig sminke.

MAYBELLINE SMINKE

Du kan alltid finne deilig sminke fra Maybelline her på siden. Du kan finne et hav av lipgloss i rosa, gjennomsiktig, lyserød, rød eller i mange andre vakre nyanser, som får leppene dine til å skinne.

Under Maybelline-merket finner du også de kjente Baby Lips-leppepomadene. Baby Lips fra Maybelline er elsket av kvinner over hele verden for sine vakre farger og gode pleinde egenskaper. Maybelline Baby Lips leppepomade er for de som vil ha god leppepleie med eller uten farge. Vi har både billige leppepomader fra Maybelline Baby Lips elektro-serien, de klassiske Baby Lips i forskjellige røde nyanser og Baby Lips Dr Rescue som virker ekstra omsorgsfull og fuktighetsgivende på leppene dine.

Foruten lip-gloss og leppepomade, er Maybelline også kjent for å lage god og rimelig foundation som dekker godt, blant annet Dream serien. I tillegg kan du finne et stort utvalg av BB krem, øyenskygge, primer, neglelakk og mange andre sminkeprodukter her på siden.

MAYBELLINE MASCARA

Maybelline er spesielt kjent for sine ekstremt populære mascaraer, og spesielt deres Lash Sensational mascara, som du selvfølgelig kan finne billig her, både i den vanlige og vannfaste versjonen. Maybellines mascaraer er så billige at du enkelt kan kjøpe flere typer mascara og variere øyevipputseendet ditt, avhengig av om du vil ha super kraftige, lengre eller dramatiske vipper.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.