Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

MAYBELLINE

Maybelline

Maybelline er et av de største merkene innen makeup i verden, og selges i mer enn 129 land. Maybelline oppfordrer alle til teste ut både merkets makeup og nye trender innen makeup. Makeup fra Maybelline er til den selvsikre, som elsker å gjøre noe ekstra ut av ting, både til hverdag og til fest. Med makeup fra Maybelline får du kvalitet til en meget billig pris. 

Maybelline har gjennom tiden utviklet et stort utvalg av skjønnhets- og kosmetikkprodukter til billige priser, så man ikke behøver å betale en formue for å ha alt det en trenger innen makeup tilgjengelig i sin sminkepung.

MAYBELLINE MAKEUP

På denne siden, kan du alltid finne mye lekker makeup fra Maybelline. Du kan blant annet finne et stort utvalg av lipgloss i pink, transparent, rosa, rød eller i mange andre flotte nyanser, som får leppene dine til å skinne. 

Under merket Maybelline kan du også finne de kjente leppepomadene Baby Lips. Baby Lips fra Maybelline er elsket av kvinner over hele verden for dets flotte farger og gode, pleiende egenskaper. Maybelline Baby Lips leppepomader er til deg som ønsker en god leppepleie med eller uten farge. Luxplus har både billig leppepomade fra Maybelline Baby Lips Electro-serien, de klassiske Baby Lips i røde nyanser, og Baby Lips Dr. Resque som virker ekstra pleiende og fuktgivende på leppene dine. 

Utover lipgloss og leppepomader, er Maybelline også kjent for å lage god og billig foundation som dekker godt, fra blant annet Dream-serien. I tillegg, kan du finne et stort utvalg av BB-cream, øyenskygge, primer, neglelakk og mange andre produkter innen makeup, her på siden. 

MAYBELLINE MASCARA

Maybelline er spesielt kjent for de ekstremt populære mascaraene sine, og særlig Lash Sensational Mascara, som du også kan finne til en billig pris hos Luxplus, både i normal og vannfast utgave. Maybellines mascaraer er så billige at du gjerne kan kjøpe flere typer mascara og variere stilen, alt ettersom du ønsker supertykke, lengre eller dramatiske vipper. 

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus