Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

MEDIPURE

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

MEDIPURE

Medipure

Medipure er et selskap som spesialiserer seg på flass-sjampo som kan brukes av begge kjønn. Medipure har flere forskjellige typer flass-sjampo, som alle lindrer problemer med flass og gir deg et vakkert hår, samtidig som du får din selvtillit tilbake. Sjampoene er spesiellt formulert til å avhjelpe problemer med hodebunnen og redusere flass, som skyldes en av-flassing av døde hudceller i hodebunnen, som kan virke re-generende i hverdagen.

Flass-sjampo til alle behov fra Medipure

Medipures sortiment består av tre forsjkellige typer flass-sjampo:

Medipure Hair & Scalp Anti-Dandruff Shampoo er den klassiske flass-sjampoen med en nøytral og ren duft, som angriper grunnen til flass og etterlater håret vakkert og blødt.

Medipure Hair & Scalp Menthol Anti-Dandruff Shampoo er en flass-sjampo tillsatt menthol, som virker ekstra rensende og kjølende på en tørr, kløende og irritert hodebunn. Denne flass-sjampoen forlater hodebunnen beroliget og, som de andre sjampoene i serien, gir langvarig flass-beskyttelse.

Serien inkluderer også Medipure Hair & Scalp 2in1 Anti-Dandruff Shampoo & Conditioner, som er et smart 2 i 1 hårpleieprodukt. Denne flass-sjampoen er også laget som balsam, slik at håret ditt blir ekstra pleiet, blir lettere å gre ut og gir ekstra beskyttelse mot uttørking. Flass-sjampoen er også strålende når du skal ut og reise og har begrenset plass i kofferten.

Stor størrelse flass-sjampo billig

Alle flass-sjampoer fra Medipure inneholder 400 ml og er en godt bud på en billig og effektiv sjampo mot flass. Slipp hvitt strø på klærne dine, og føl deg helt topp med et glansflut hår som utstråler helse og balanse. Medipure holder flasset i sjakk og lar deg gå ut i verden full av tillit.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus