Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

MILKSHAKE

Milkshake
Milkshake er et miljøbevisst selskap etablert i 1999. Milkshake er en serie hårprodukter som raskt har fått stor popularitet, og du vil forstår hvorfor. Varemerket har fått stor anerkjennelse fra både profesjonelle frisører og private forbrukere, som et av de mest innovative merkevarene i sin tid. Produktene er super-effektive, og med sitt stilige design og deilige duft, gjør det til en stor glede å pleie og style håret.

Produkter for håret fra Milkshake

Milkshakes hårpleieprodukter spenner fra sjampo, balsam, hårkurer og stylingprodukter, samt hårolje. Milkshakes produkter inneholder naturens egne ingredienser. For eksempel kan det være deres melkeproteinlinje, som gir ekstra næring til skadet hår. Milkshake har også laget en rekke produkter for kroppen. Fordi produktene inneholder naturlige ingredienser, er de milde på både hår og hud. Men det betyr ikke at produktene ikke er effektive, tvert imot betyr det at du gir håret og kroppen din den beste omsorgen.

Billige Milkshake-produkter

Med Milkshakes produkter får du salongkvalitet til budsjettvennlige priser, og hos Luxplus kan du få Milkshake enda billigere.
Vi har et stort utvalg av produkter fra den populære og megadeilige Milkshake-serien, osgså garantert noe for deg, din kropp og ditt hår. Blant våre favorittprodukter finner du for eksempel Milkshake Maintainer shampoo, som er bra for farget hår, da det holder på fargen slik at den varer lenger og du dermed ikke trenger du ikke å farge håret så ofte. Den fantastiske leave-in hårkuren Milkshake Incredible Milk eller Whipped Cream. Og for de med lyst, bleket hår - selvfølgelig Milshake silvershampoo som fjerner den gule skjeret fra håret og gir en kaldere farge.
Vi er også spesielt fornøyd med produktene med arganolje, som etterlater håret mykt og sunt. Blandt annet inneholder Milkshake Argan Oil shampoo dette mirakelmiddelt. Melkeproteinprodukter er også blant våre favorittprodukter, og spesielt Milkshake Active Milk Mask Haircut er god. Den gir virkelig håret ditt en boost, og forskjellen du umiddelbart kunne merke.

La Milkshake bli en del av hverdagen, og du vil raskt merke en forskjell på håret og huden din.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus