Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

NATURAL WORLD

Natural World

Natural World er et velkjent luksusmerke innom hårpleieprodukter. Natural World er udviklet i Soho i London, og de populære pleiende og parabenefrie hårproduktene har raskt spredt sig, og har gjort Natural World-brandet til en international suksesshistorie.

Moroccan Argan Oil

De mest kjendte seriene fra Natural World er Moroccan Argan Oil-serien med den kjendte og populære ingrediensen argan olie, og Brazilian Keratin som indeholder et unikt keratinformular som gir glans, myhet og forhindrer kruss, Macadamia Oil med økologisk macadamia-olje som virker ekstra oppmyknende på håret og Natural World Coconut Water med økologisk kokos som dufter godt.

Natural Worlds produkter

Natural World-serierne består av sjampo uten parabener, balsam og hårolje. Alt du trenger for en god hårpleierutine som kan skape liv og glans i håret ditt. Med Natural World Maroccan Argan Oil får du en hårpleie-serie med den vakre arganoljen fra Marokko som trenger inn og mykner håret uten å gjøre det fettete og tungt. Natural World er parabenfri sjampo og hårpleie som inneholder naturlige oljer og ingredienser som drar gavner håret ditt.

Særlig har den gode håroljen fra Natural World blitt en internasjonal storhit. Natural World Hair Treatment med marokkansk arganolje, kokosnøttvann, macadamiaolje eller brasiliansk keratin, har blitt en svært populær organisk hårolje som raskt trenger inn i håret uten å etterlate det fettete. En hårolje, også kalt Hair Treatment, fra Natural World er optimal som en god hårherding for et tørt og skadet hår.

Har du langt hår, er det vigtigt at gi ditt hår en god hårpleierutine. De mange fantastiske produktene fra Natural World er billige og super-gode til å holde håret mykt og skinnende og for å hindre splittede tupper. Natural World hårpleieproduktene har også utmerket seg med deres spesialutvalgte organiske ingredienser som gjør Natural World til et unikt organisk hårpleiemerke som passer til alle hårtyper. Hvis du vil prøve et nytt, lekkert hårprodukt, kan du sikkert finne hårpleieluksus blant det store utvalget av Natural World hårprodukter.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus