Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash

Nioxin

Nioxin ble grunnlagt av Eva Graham som selv slet med utrolig tynt hår etter en graviditet. Les videre
Nioxin

Nioxin er en velkjent serie hårpleieprodukter som er spesielt utviklet for å motvirke hårtap og gjøre tynt hår sterkere og kraftigere. Siden 1987 har Nioxin utviklet de kjente og svært populære hårproduktene og hårkurene, som har reddet tusenvis av mennesker i kampen mot hårtap.

Nioxin

Få råd av våre frisører til produkter akkurat nå

Har du spørsmål til produkter?

Besparelsene på medlemsprisene beregnes i forhold til normalprisen. Medlemsprisene hos Luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem med din første ordre. Medlemskapet koster 99.00 NOK/30 dager. De første 30 dager er helt gratis - og du kan avslutte når som helst. Se alle fordelene dine ved å være Luxplus-medlem.

Velkommen til Luxplus

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap. Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Du kan si opp medlemskapet ditt til slutten av en medlemsperiode. Les mer

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Vi kjøper et stort utvalg produkter med ekthetsgaranti direkte fra de største leverandørene – slik at våre medlemmer kan få dem billig.

Vil du også si farvel til høye priser? Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap med din første bestilling.

Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Og du kan si opp medlemskapet ditt når som helst til slutten av en medlemsperiode. Les mer