Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

OPI

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

OPI

OPI
OPI er et av de største og mest kjente navnene innom neglelakk og neglepleie. Med tusenvis av inspirerende farger for neglene dine, har OPI en neglelakk til enhver anledning.
OPI har gjort sig ekstra bemerket, ved å kalde deres nyanser for morsome og humoristiske navn som ”Deutch You Want Me Baby”, som er en fantastisk rød neglelakk som holder lenge på neglene, eller ”You’re So Vain-illa”, en vakker lys neglelakk i en naturlig farge, som kler alle negler, og som passer perfekt til et mere avdempet hverdagslook.

OPI neglepleie & neglekunst

Blandt det store udvalget av neglelakk fra OPI finder du også gaveesker med neglepleie, neglelakk, neglebåndsolie, top coat, glimmer neglelakk og alt hva du ellers trenger til å legge en vakker manikyr eller pedikyr.Nail-art er super hot akkurat nå, og OPI har alt du trenger for å skape den vakreste negle-kunsten på neglene dine. I tillegg har OPI opprettet serien OPI Nail Envy, som er en neglelakk og nail-strengtheners som herder neglene og gir deg sterke negler, mens den fungerer som neglelakk i de vakreste rosa, nude og rosa nyansene.

Billig Opi-neglelakk

OPI-neglelakk har vært spesielt kjent over hele verden for sin unike evne til å vare og gir deg vakre, sterke negler som ikke går i stykker. Hvis du er lei av neglelakk som allerede sprekker opp etter en dag, prøv en billig neglelakk fra OPI og merk forskjellen. OPI lanserer stadig nye, vakre neglelakk i alle slags nyanser, og samarbeider med de største superstjernene, sangerne og skuespillerne i verden for å skape de vakreste neglelakkfargene på markedet.

Hvis du vil lage den perfekte manikyren med en fin base og en god topplakk, har OPI noen av de beste lakkene i verden. Det er ikke uten grunn at OPI er et av de største neglelakkene-merkene i verden. Med OPIs neglelakk får du et vakkert neglelakk med god holdbarhet, et stort utvalg av nyanser, med glitter eller spesielle effekter som f. eks OPI Shatter neglelakk. Ikke minst får du fantastiske neglelakk til en veldig billig pris.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.