Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

ORGANIC SHOP

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

ORGANIC SHOP

Organic Shop

Organic Shop produserer hudpleie som tar vare på deg fra hode til tå. Organic Shop gir deg de beste produktene under og etter badet.

For eksempel kan du begynne å vaske håret i en av de deilige sjampoene fra Organic Shop, som, alt etter hvilken du velger, kan inneholde alt fra økologisk honning, jojobaolje, arganolje, økologisk drue og shea-smør til organisk liljevann, Det gir en god duft til håret.

Når håret ditt har blitt rent og styrket med naturlige ingredienser, kan du på riktig måte bruke en deilig dusjgel som også kan være full av deilige oljer og andre organiske ingredienser som gjør kroppen din ren med naturlige produkter som trekker seg inn i den. kropp og vask og fukt det.

Vi har også kroppsskrubb og ansiktsscrubs fra Organic Shop for de dagene du vil skjemme deg bort en liten ekstra, enten under eller etter badet.

Hvis du virkelig ønsker å skjemme deg bort og se deg så heldig å ha et badekar, kan du synke inn i varm varme med tilsatte badkrystaller og lage et skumbad med de fantastiske produktene fra Organic Shop. Det vil neppe være mer avslappende.

Organiske hudpleieprodukter

Navnet Organic Shop gjør det klart at produktene er organiske, som er super deilig.

Men hvorfor er det virkelig en god ide å velge økologiske produkter? Kort sagt, produkter som er organiske er naturlige. Det sies at ca. 60% av det du bruker på huden absorberes i kroppen, så hvorfor ikke gi kroppen din naturlige ting som den kan bruke i stedet for kunstig laget ingredienser.

Organisk hudpleie og andre organiske skjønnhetsprodukter, beskytter ikke bare huden, men også miljøet. Råmaterialene som brukes i økologiske produkter er mer naturlige, og dermed krever de ikke så mye produksjon. I tillegg går de fleste produsenter av organisk hudpleie inn i miljøet, og derfor tenker på det på alle stadier av produksjonen.

Organic Shop-produktene er laget av 99% naturlige ingredienser og inneholder ikke parabener eller silikon.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.