Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

OROFLUIDO

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

OROFLUIDO

Orofluido

Orofluido er luksus hårpleie for alle hårtyper, men Orofluido er også et skjønnhetsrituale inspirert av fortidens kvinners hemmeligheter omkring hårpleie. Orofluido er basert på generasjoners kunnskap om eksotiske oljer og ingredienser som virker på håret.

Orofluido hårolje

Orofluido hårpleieprodukter inneholder tre essensielle oljene, som er kjent for sine fantastiske innvirkninger på håret. Først og fremst inneholder Orofluido hårpleie cyperusolje, som mykner håret og gir det rikelig med glans. I tillegg er Orofluido kjent for innholdet av linfrøolje, noe som gir håret fuktighet og pleier hår-sekk og -røtter, og sist, men ikke minst inneholder Orufluido Elixir også Marokko arganolje, som øker hårets elastisitet og inneholder store mengder E-vitamin, som pleier håret og gjenoppbygger tørt og skadet hår. I tillegg til de tre deilige oljene har Orofluido hårpleieproduktene også en fantastisk duft av vanilje og ambre, som er feminin og sensuell og gir et snev av en moderne orientalsk duft.

Blant det store utvalget av Orufludo hårpleie finner du musthave klassikeren over alle dem: Orofluido Elixir. Kanskje det beste hårelixiren eller håroljen på markedet, og en hårelixir med tusenvis av fans i alle land over hele verden. Orofluido Elixir er en leave-in hårolje som raskt trenger inn i håret og gir rikelig med glans. Med Orofluido Elixir er det ikke behov for krusete og tørt hår. Du kan kjøpe Orofluido Elixir i en liten størrelse hvis du vil prøve den fantastiske hårkuren, eller i større størrelse hvis du allerede kjenner Urufluido elixir, og elsker de mange gode egenskapene til Orofluido-hårelixiret.

Orofluido hårpleiemerket er også kjent for sine mange andre hårprodukter som Orofluido Shampoo, samt Orofluido Elixir, som også dufter deilig av vanilje, Orofluido Conditioner, Orofluido Mask som er en genial hårmaske, Orofluido Hairspray, Orofluido Volume Mousse og Orofluido Shine Spray. De populære Orofluido-hårpleieprodukterne er også tilgjengelig som gaveeske, slik at du kan overraske andre med de fantast eksotiske hårolje og -pleieproduketene fra Orofluido-universet.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.