Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

PALMOLIVE

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

PALMOLIVE

Palmolive
Palmolive er et av verdens mest kjente merkevarer innen personlig pleie. Palmolive eies av William Colgate og er en del av det multinasjonale selskapet Colgate-Palmolive, som også fører andre kjente merkevarer. Palmolive-serien er designet for å ta vare på huden din og etterlate deg velvelduftende etter et bad eller en håndvask.
Siden starten har Palmolive skapt såper, sjampo, showergels og håndsåper til svært lave priser, og spesielt dette prisvennelige nivået på produktene, har gjort Palmolive til en suksess.

Billige såper og kroppspleie fra Palmolive

Palmolive er kjent i de fleste hjem over hele verden. De velvelduftende såpene og hudpleieproduktene selges i de aller fleste supermarkeder. Derfor har Palmolive også blitt ensbetydende med trygghet og blitt et naturlig valg for hele familien når man kjøper håndsåpe, showergel, sjampo, eller andre produkter, som merket tilbyr. Palmolive er inspirert av naturens pleiende ingredienser og benytter mangt et fantastisk hjelpemiddel i fremstillingen av deilige såper og kroppspleie fra Palmolive. Det kan blant annet være ingredienser som melk, honning, sitrus, arganolje, lavendel, mandelolje, kokosnøtt, mynte og aloe vera, for å nevne noen.

Palmolive er hele familiens favorittsåpe

Det amerikanske merket Palmolive utmerker seg ved å utvikle gode kroppspleieprodukter og håndsåper som passer perfekt inn i en moderne husholdning. Såpene fra Palmolive dufter godt, renser effektivt og er lette å skylle av, og selv om produktene ligger i den rimelige enden av prisskalaen, har Palmolive aldri gått på kompromiss med produktenes kvalitet og egenskaper. Den store suksessen som merkevaren har hatt over hele verden, skyldes også det faktum at Palmolive har klart å opprettholde et konsekvent kvalitetsnivå og en fast forbrukerskare som blir ved å kjøpe det solide merket og deres gode såper.
Neste gang du kjøper håndsåpe, showergel eller sjampo, vær spesielt oppmerksom på de billige produktene fra Palmolive, og oppdag selv hvor mye du kan kjøpe for en billig penge av Palmolives imponerende utvalg av hverdagsluksus.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus