Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

PRORASO

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

PRORASO

Proraso

Proraso er et klassisk italiensk barberingsmerke som siden 1908 har brakt de beste trender og barberingsprodukter til menn i generasjon etter generasjon. Det stilige italienske uttrykket har vært konsekvent i Proraso-merkevarens design og innhold siden begynnelsen, og de mange Proraso-barbermaskiner, barberskummet, aftershave og kremer har beholdt dent klassiske Proraso-designet helt fram til i dag. Hvis du ser på de kjente, stripede Proraso-barberingsproduktene, blir det raskt klart hvorfor merkevaren har valgt å beholde sitt design og gjennom tidene. Hvorfor endre en look som er så klassisk og tidløs? Proraso er selve definisjonen av italiensk luksus, men selv om Proraso er et stort barberingsprodukt i Italia, har Proraso også klart å spre budskapet om det fantastiske barberskum og barberingsproduktene til resten av verden. De aller fleste menn vil gjenkjenne de grønne og grå Proraso-stripene som er karakteristiske for de fleste Proraso-produkter, og man må si at det er imponerende at et merke som Proraso kan opprettholde sin relevans i generasjoner. Den store suksessen er mest sannsynlig på grunn av at Proraso har skapt et barberskum og barberkrem som er blant de beste i verden.

Prorasos barbering er en opplevelse av luksus og selvtillit

Det hele startet med Prorasos grønne linje med barberprodukter med de velkjente grønne stripene, og de grønne Proraso-barberingsproduktene utstråler merkets lange historie og italienske genuinitet. Siden da har utvalget blitt utvidet med Prorasos hvite striper, røde, blå og gule produkter, som hver har sin funksjon og type mann i tankene. I dag finner du Prorasos barbersalonger i mange av verdens største byer hvor menn kan komme inn og få komplett Proraso-opplevelse.

Moderne barberingsprodukter og barberskum fra Proraso

Over tid har mere og mere fokus blitt lagt på menns barbering og barberingstrender, og det er klart at Proraso har vært her med tiden. Proraso skaper, sammen med profesjonelle frisør- og barbersalonger, barberingsprodukter som følger barberingstrendene i tiden og behovene til den moderne mannen. Menn stiller krav til barberingen, og Proraso gjør sitt beste for å skape de beste barberingsproduktene på markedet.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus