Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

PUKKA

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden av medlemskapet er gratis (deretter kr 99 / mnd) og du kan si opp når det passer deg. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

PUKKA

Pukka
Pukka er spesielt kjent for sine organiske te i dekorative og fargerike pakker basert på urter, men merket selger også naturlige oljer. Merket er selve symbolet på bærekraft, og det innebærer også en bærekraftig produksjon av varene sine. Dette betyr at alle ingrediensene til Pukka produkter er dyrket med respekt for både natur så vel som miljøet og de som jobber med og for merkevaren. Produktene er alle fri for duft og smakstilsetninger og konserveringsmidler.
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.