Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

RADICAL

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

RADICAL

Radical

La oss introdusere deg til Radical - et helt nytt merke som lager hårpleieprodukter hvis fordel er bredden og mangfoldet av merkevaren. Uansett hårtype og eventuelle hårproblemer, kan du være sikker på å finne det du trenger i det brede utvalget av billige hårpleieprodukter: tynt, tykt eller skadet hår, flass eller livløst hår? Uansett hvilken type hår du har, kan du forbedre den med en av Radicals mange produkter. Les videre og se deg rundt her for å se Radicals brede spekter av alt fra sjampo og balsam til hårprodukter og behandlinger.

Sjampo for fett hår

Hvis du har en tendens til fett hår, er det definitivt verdt å prøve med sjampo og balsam spesielt for fettete hår fra Radical. Bruk sjampo og balsam for fett hår på hver hårvask og la dets aktive ingredienser rense håret og hodebunnen i dybden. Radikal sjampo og fett hårbalsam regulerer også sebumproduksjonen i hodebunnen, og reduserer tendensen til fett hår.

Prøv også Radicals tørre hår for fett hår hvis du trenger å komme deg ut av døren. Så, du vil alltid ha ammunisjon til å kjempe med fett hår, det er en god ide å ha en tørr-sjampo fra Radical som ligger ned.

Gode hårprodukter for slitt hår

Radical har lagt stor vekt på å utvikle gode hårpleieprodukter for slitt hår. I sortimentet finner du forskjellige hårpleieprodukter for både slitt og livløst hår, så vel som for virkelig skadet og tynt hår. Prøv Radicals sjampo, balsam, hårbehandling, hårtapsprodukter, serum og mer, så du kan finne ut hva virkelig gode hårpleieprodukter for slitt hår kan gjøre. Si hallo til Radical, og farvel til slitt hår!

Hårpleieprodukter Online

Radicals gode effekt på hår er ikke alt du får med dette merket. Det er også superbillig, og det er dermed mulig å få en komplett samling av produkter fra merkevaren, og dermed er du garantert å få full effekt av produktene som de støtter hverandre.

Du vil bli overrasket over at billige hårpleieprodukter kan gjøre slike underverk for håret ditt - uansett hvilke egenskaper du leter etter innom hårpleieprodukter.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus