Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

REDKEN

Redken

Redken er en av de mest kjente og populære merkene når det gjelder hårpleie og hårstyling. Alle produkter fra Redken er laget ut fra filosofien: "Beauty Through Science", som handler om å utvikle den beste hårpleie basert på vitenskapelig forskning. Derfor gjør alle Redkens hårpleie og hårstylingsprodukter en forskjell. Redken er et hårpleie-merke kjent over hele verden for sine unike og banebrytende ingredienser som pleier og styler håret.

Redken hårprodukter

Alle Redkens hårprodukter er skapt ut fra Redkens banebrytende teorier og hårteknologi, og inneholder unike pleiende ingredienser. Redken er også merket du bør gå for hvis du trenger slitesterke og deilige hårstylingprodukter. Her finner du alt fra voks, stylingkrem, hårserum, mousse og hårspray for å lage akkurat den frisyren du vil ha. Redkens produkter er faktisk nesten uunnværlige når du skal style en fin frisyre.

Redken-merkevaren har til og med flere hårsalonger over hele verden, som naturlig vis bruker sine egne produkter, men også utallige andre frisører rundt om i verden anbefaler Redken både som sjampo, balsam og stylingprodukter, til alle slags hår.

Uansett om du har langt eller kort, fint eller tykt, farget eller behandlet hår, har Redken hårprodukter spesialdesignet og utviklet for nettopp din hårtype. Redken har utviklet mange forskjellige produktserier, for eksempel Redken All Soft som reparerer skadet hår og gir det nytt liv, eller Redken Extreme, Redken Color Extend, Intra Force, Redken Diamond Oil, Redken Body Full, Smooth Lock, Redken For Men. Mange av disse seriene har Redken laget i både sjampo, balsam, hårkur, hårstyling-produkter og hårfarge. Redken lager produkter for både kvinner og menn, men produktlinjen er selvsagt større for kvinner, da kvinner bruker flere produkter, og er til dels mer opptatt av det enn menn.

Billig Redken

Hvert Redken-produkt utstråler merkets luksuriøse design, og når du har blitt kjent med en av de deilige hårpleie- og stylingsprodukterne, vil du raskt bli avhengig av produktets deilige konsistens, gode egenskaper og flotte dufter. Og her på denne siden finner du alle dine favoritt Redken-produkter billig. Vi har et stort utvalg av de forskjellige seriene Redken har laget.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus