Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

REFECTOCIL

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

REFECTOCIL

Refectocil

Refectocil har produsert øyenvippe- og øyenbrynfarge siden 1950. Det østerrikske selskapet har vært veldig vellykket og selges i dag i mer enn 50 land. Øyenvippe- og øyenbrynfarger fra Refectocil har økt sin suksess etter hvert som flere og flere har prøvd og elsket produktene.

Fargelegging av øyenbrynene profesjonelt

Refectocil har i mange år vært frisørenes foretrukne merke når de har farget kundenes vipper og bryn. Resultatet er profesjonelt, intenst og holdbart. Og nå har du muligheten til å farge dine vipper og bryn med disse profesjonelle produktene hjemme. Øyenvippe- og øyenbrynfarger fra Refectocil varer i opptil 6 uker, og pakkene inneholder nok produkt i ca. 30 farginger.

Fargepaletten varierer mye, fra rød til blå. Men de mest populære fargene er de litt mer nøytrale fargene, i brune og svarte nyanser.

Brun farge fra Refectocil

Hvis det er som trenger fokus skjønnhetsmessig, så er det øyenbryn. Bryn definerer hele ansiktet, og det er derfor viktig med de rette brynene. Hva slags bryn passer deg, avhenger av hodeformen din - og selvfølgelig smak. Når formen er på plass, kan Refectocil hjelpe deg med å gi dem en mer intens og solid farge. For eksempel, hvis du har plukket for mye øyenbryn, kan det hende at litt hår mangler her og der, og her kan Refectocil hjelpe til med å få mer fullstendige bryn.

Refectocil øyenvippefare

Refectocil leverer noen av de beste produktene på markedet for farging av vipper, slik at du kan føle deg komfortabel med å bruke dem. Ved farging av øyenvipper kan du få et mer intens vippe-look, og du trenger ikke å bruke mascara. Det kan også være lurt å farge dine vipper før du legger øyenvippeekstensions, da dette gir enda tettere og fyldige øyenvipper.

Vi kan tilby noen virkelig gode priser på Refectocil, så det er om å gjøre å komme i gang med farging av øyenbryn og vipper, slik at du kan bli en del av beautytrenden.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus