Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

REN

REN

REN Clean Skincare var allerede 2000 en pionerer innom ren hudpleie, som gir reelle resultater uten unødvendige tilsetningsstoffer. Fra hovedkvarter i hippe East London produseres hudpleieprodukter med den rette balansen mellom biologi og høyteknologi, og resultatet har truffet hudpleieindustrien med storm. I dag er REN et av de mest fremtredende merkevarene takket være sine rene produkter som gir uovertruffene resultater til de rimeligste prisene.

Hos REN er det også et sterkt fokus på å ta vare på planeten vi sammen lever på, så alle produktene og emballasjene er 100% resirkulerbare.

REN hudpleie mot akne

REN har blant annet et rykte for å ha veldig gode og effektive produkter for å kontrollere akne. Hvorfor er RENs hudpleieproduktet så gode mot akne? Svaret er at REN har forstått noe som mange andre hudpleieprodusenter ikke har - fokuset er ikke bare på å utvikle produkter som kan fjerne fett, olje og urenheter som forverrer akne, men også aktivt bekjempe bakteriene som er årsaken til akneutbrudd. REN er eksperter på å finne naturlige aktive ingredienser som tar opp kampen mot akne. Gjør som tusenvis av andre med problemhud og begynn å bruke RENs hudpleieprodukter mot akne, så vil du raskt merke forskjellen.

RENs BB cream

En av de mest kjente produktene fra REN er deres BB cream, kjent for sin fantastiske evne til å fargekorrigere en hud preget av rødhet og ugjevnheter, mens formelen med sine naturlige ingredienser beskytter og bryr seg om huden din. REN Skincares BB Cream er også kjent for sin silk-formel som gir en unik finish til huden. Hvis du prøver REN Skincares BB Cream, er det ganske gode sjanser for at du ikke vil gå tilbake til en annen BB-krem fordi det virkelig er en grunn til populariteten.

Naturlige produkter

Av en eller annen grunn er det få som selger REN Skin Care i Danmark, men her hos Luxplus lytter vi til medlemmenes ønsker om rene produkter. Du finner vårt utvalg av REN-produkter her på nettstedet, prøv dem med god samvittighet.

Vegansk

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus