Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

RIMMEL

Rimmel

Rimmel er et britisk kosmetikkfirma kjent for sine mange forskjellige og superpopulære sminkeprodukter. Med mottoet: ”Get the London Look”, har Rimmel imponert kvinner i England og resten av verden med sine mange vakre sminkefarger og god kvalitet. I dag er Rimmel en av verdens største sminke- og kosmetikkfirmaer, som stadig utvikler nye spennende farger og sminke. Med supermodellen Kate Moss foran de store sminkekampanjene, har Rimmel skapt et sminkemerke som vil frem i verden.

Rimmel-sminke

Blant de mange Rimmel makeup-produktene finner du øyesminke-serien Scandal Eyes, som trolig er best kjent for sine fantastiske mascaraer. Med serien er det mulig å skape et intenst utseende som passer til hverdag og fest. I tillegg tilbyr Rimmel rekkevidde alt som sminkehjertet ønsker av utallige lipgloss i flotte farger, bb creamer som gir både fuktighet og glød i ansiktet, neglelakk i både klassiske og moderne farger, øyenskygger, concealer, primer og blush.

Rimmel-sminke inneholder en myriade av fargekombinasjoner, slik at du enkelt kan lage din egen unike makeup-look til hverdag og fest. Rimmel er blant annet kjent for sine mange typer foundations, som den flytende Stay Matte-serien, eller pudderfoundationen Rimmel Stay Matte Pressed Powder, som har en meget god dekkevne.

Rimmel selvbruning

Hvis du vil ha en deilig brun glød, også om vinteren, kan du med fordel bruke en selvbruner. Du kan forlenge sommerens vakre brune farge ved å bruke en god selvbruner fra RImmel. Her finner du flere typer selvbrunerer som f.eks Rimmel Sunshimmer Instant tan, som raskt trenger inn i huden og gi kroppen en lekker brunfarge

Billige Rimmel

Rimmel er god og vakker sminke, til priser som alle har råd til. Med det store utvalget av sminke fra Rimmel er det mulig å leke med de mange sminkefargene på øyenskygger, concealer, lipgloss, neglelakk og mye mer. Varier ditt sminkeutseende og endre regelmessig i fargene du bruker. Som kvinne er sminke en flott mulighet til å leke med utseendet, og overraske omgivelsene med vakre nye negler eller en vakker rød leppestift. Utforsk Rimmel sminkeutvalget og la leken begynne.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus