Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

SKIN BENEFITS

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

SKIN BENEFITS

Skin Benefits
Skin Benefits London ble grunnlagt i 2006 og er et engelsk hudpleiemerke som spesialiserer seg på produksjon av billige hudpleieprodukter, rynkekrem og ansiktsmasker. Skin Benefits kan godt være kjent for sine Skin Benefits Nose Pore Strips, som er en slags peel-off maske spesielt utviklet for å fjerne de svarte hudormene og andre urenheter fra området omkring og på nesen.
Med en nose strips fra Skin Benefits kan du overvinne problemet hudormer på nesen din. Skin Benefits Nose Pore Strips har blitt en veldig populær nesemaske som renser din urene hud på nesen og gjør den helt myk og glatt.

Nose Strips fra Skin Benefits

En pakke med nose strips fra Skin Benefits inneholder nok krem til flere behandlinger. Bruk nose strips på nesen din hver gang du føler at huden på nesen din blir skitten og fylt av svarte hudormer og tilstoppede porer.
Du bruker din Skin Benefits nose strips på toppen av nesen din og la dem virke i 10-20 minutter. Skin Benefits Nose Pore Strips penetrerer porene og renser i dybden. Etter arbeidstiden drar du bare Skin Benefits Nose Pore Strips bare av. Legg merke til hvordan nose strips fanger opp alle urenheter og hvor myk huden blir igjen. Deretter kan du påføre ansiktskrem til hele ansiktet.

Billig behandling for uren hud med Skin Benefits

Skin Benefits er det ideelle merket for de som lider av uren hud. Skin Benefits Nose Pore Strips gir gode resultater hver gang. Ikke la deg bli plaget av tilstoppede porer på nesen din. Skin Benefits har løsningen på problemet med uren hud på nesen og ansiktet.
Nesens hud er ekstra tynn og utsatt for ekstra fett og smuss hele dagen. Derfor er det en god ide å bruke en nesemaske eller nose strips en gang imellom når nesens porer har blitt tilstoppet. Skin Benefits har skapt en av de beste nose strip-behandlingene på markedet. Bruk den hver gang du vil ha en vakker og feilfri hud.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus