Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

TANGLE TEEZER

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

TANGLE TEEZER

Tangle Teezer
Tangle Teezer har blitt en sann hårbørste-suksess over hele verden. De fargerike tangle teezer-børstene er praktiske å bære i posen, men i tillegg til sine mange dristige motiver og farger, har Tangle Teezer også blitt populære for sin milde måte å gre håret på.
Tangle Teezer er designet for både barn og voksne som hater å bli lugga i hårt. Den smarte Tangle Teezer hårbørsten kan brukes både i vått og tørt hår og forsiktig gre håret uten at håret henger fast eller brytes.
Spesielt barn som hater å få børstet håret, kan ha stor nytte av en Tangle Teezer som gjør hårbørsting til en lek.

Blant de billige Tangle Teezer-hårbørstene finner du de mest populære produktene som Tangle Teezer The Original, Tangle Teezer Salon Elite, Tangle Teezer Compact Styler, Tangle Teezer Aqua Splash og Tangle Teezer Magic Flowerpot som er spesialdesignet for barn i et morsomt og fint blomsterdesign.
Flere har kalt Tangle Teezer-hårbørsteene for et livsendrende produkt, og det må være en must-have hårbørste for hver kvinne med langt hår.
Tangle Teezer kommer fra og er laget i Storbritannia, men de superpopulære Tangle Teezer hårbørsteene selges i 60 forskjellige land over hele verden. Den hypede Tangle Teezer-børsten er så populær at hvert minutt blir det solgt 17 Tangle Teezer-børster i verden. Tangle Teezer er med andre ord blitt en hårbørste-bestselger, og Tangle Teezer er alltid nevnt i de velkjente motemagasinene, og har også vunnet mange priser for sitt innovative design. Lansert i 2007, har Tangle Teezer vært en stor hårbørste-suksesshistorie som har revolusjonert hårbørstemarkedet.

Gi en Tangle Teezer en gave til et barn eller en kvinne som fortjener det beste for håret sitt, eller prøv selv en av must-have hårbørstene fra Tangel Teezer. Tangle Teezer hårbørstene kommer i mange vakre, festlige farger eller med et fint mønster på og til en veldig billig pris.
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus