Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

TECHNIC

Technic PÅ VEI TIL LAGERET

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

TECHNIC

Technic
Technic Cosmetics er et engelsk merke som spesialiserer seg på å produsere sminke til rimelige priser. Technic Cosmetics klarer å fornye seg og holde tritt med tidens trender, samtidig som det tilbyr et bredt utvalg. Technic er billig sminke for enhver anledning.
Technics mål er å skape sminke som gjør at alle kvinner føler seg trygge, uansett om de har litt eller mye sminke på. Det er mulig å matche årstidene, sesongen eller humøret med Technics sminke. I tillegg er det mulig å bringe alle Technics produkter på farten, da de kommer i praktisk emballasje og ofte i reisestørrelser.

Technic makeup, pudder og contour sticks som er billige

Technics sortiment tilbyr en rekke sminkeprodukter, alt fra øyenskygger, øyenskyggepaletter, til mascara, øyenbrynssett, neglelakk og sminkebørster. Bare fantasien setter grensen for hvor vill du vil være, fordi med Technic kan du virkelig sette farge på hverdagen. Men hvis du er ute etter et litt mer dempet utseende, kan du også trygt kjøpe sminke fra Technic, fordi de også lager mange øyenskyggepaletter i nøytrale og brune farger, som er spesielt gode til hverdagsbruk, og som en god grunnleggende sminke.
Det velkjente Technic Soft Focus-pulveret og de smarte konturpinnene er blant sminke-bestselgerene fra Technic Makeup-merkevaren.

Makeup-artisters sminke til lave priser

Technic er for både profesjonelle makeup-artister og nybegynnere. Og her hos Luxplus er vi selvfølgelig stolte over å kunne tilby hele produktserien fra Technic til meget fordelaktige priser. Vi har Face and Body Shimmer, som er ideelt for både små og store fester. Og når vi nå snakker om glimmer, har Technic også gjort noen fantastiske highlighters som virkelig kan få kinnbenene til å stikke ut, og vi liker det. I forbindelse med dette bør det også nevnes at Technic har også laget ulike produkter for konturering, noe som gjør det mulig å få konturert ansiktet helt riktig. Vi kunne fortsatt, men det er trolig lettere for deg å prøve det selv, og til disse prisene er det mulig å prøve litt mer - det er flott!

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus